Návrh..

Tady můžete psát, co byste chtěli vylepšit ... a vůbec všechny připomínky a náměty spojené s fórem, webem atd.
Odpovědět
duska
Kontaktovat uživatele:

Návrh..

Příspěvek od duska » 10. 12. 2006 14:32

Téměř každý den se tu objeví téma s otázkou, zda admin nesmazal dotyčnému jeho příspěvek.
Podobný problémy sem řešit nemusel, ale přesto mě napadlo, zda by nebylo od věci založit tzv. "koš".
Admin by tak nemusel reagovat na otázky, co smazal a členové, kterým byl příspěvek smazán, by měli jasno, co se s stalo se slovy, které napsali.
Předešlo by se hádkám a každý by pak sám mohl posoudit, zda byl zákrok adekvátní či nikoliv.
Jak je reálné praktické provedení nechám na Vás, stejně tak i to, zda můj návrh přijmete jako užitečný, či nikoliv.
Pravidelný sponzor zlínské policie Obrázek

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 10. 12. 2006 23:07

A k čemu bude koš do kterýho bude vidět? To se ten bordel může nechat rovnou tam kde je a aspoň bude vidět kam patří.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

duska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duska » 10. 12. 2006 23:28

Hanis píše:A k čemu bude koš do kterýho bude vidět? To se ten bordel může nechat rovnou tam kde je a aspoň bude vidět kam patří.
Myslim si, ze jsi natolik inteligentni, nez abych Ti to vysvetloval.
Nemuze se to tam nechat rovnou, protoze majitele inzeratu jsou pravem rozhorceni, kdyz jim nekdo "zasira" inzerat. Stejne tak jinym neni k vuli, kdyz se zakladaji temata, ktere na toto forum zcela nepatri, atd..
A kos by byl k tomu, k cemu jsem popisoval.
Bordel nebude tam, kde vetsina z nas hleda prinosne informace.
Bude pouze na jedne kupe, kam se nemusi dotycny vubec podivat.
Vubec mi nedava smysl, co jsi napsal.
Doufam, ze uz jsem to podal jasneji

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 10. 12. 2006 23:36

Zbytečná debata já ani ty stávajícím systému nezměníme, výhody veřejnýho 200 stránkovýho koše stejně nepochopím takže i tohle je zbytečná debata a můžu jí rovnou smazat co ty na to?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Venca.

Příspěvek od Venca. » 10. 12. 2006 23:40

A já bych zase navrhoval sekci "Bitkárna".
Občas se tu nějakej spor objeví, vyhrotí - a šup tam s tím, tam se to může mydlit.
Administrátor by to mohl občas smazat, třeba i celý, a jede se nanovo... :twisted:

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 10. 12. 2006 23:42

Hanis píše:A k čemu bude koš do kterýho bude vidět? To se ten bordel může nechat rovnou tam kde je a aspoň bude vidět kam patří.

Ftip je asi v tom, že se tready zamknou a nebude se k nim dále přispívat.. :wink:

duska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duska » 10. 12. 2006 23:45

Hanis píše:Zbytečná debata já ani ty stávajícím systému nezměníme, výhody veřejnýho 200 stránkovýho koše stejně nepochopím takže i tohle je zbytečná debata a můžu jí rovnou smazat co ty na to?
Zbytecna se jevi Tobe
Vyhoda kose:
"Admin by tak nemusel reagovat na otázky, co smazal a členové, kterým byl příspěvek smazán, by měli jasno, co se s stalo se slovy, které napsali.
Předešlo by se hádkám a každý by pak sám mohl posoudit, zda byl zákrok adekvátní či nikoliv. "

Asi je snaha z me strany vynalozena zbytecne, protoze kdyz budete chtit, smazate prispevek trvale a nikdo nic neuvidi ani tak..
Kdyby kos byl a jednalo se na rovinu, videlo by se mimo jine, ze Foreet by byl v jiste dobe opravneny vyherce jiste drazby..
Co Vas nekdy vede k cilenemu promazavani je Vas business a souhlasim predem, ze mi do toho nic neni a ani se po tom nepidim. Vse ma nejake opodstatneni
Naposledy upravil(a) duska dne 10. 12. 2006 23:50, celkem upraveno 1 x.

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 10. 12. 2006 23:49

Nechci kecat do prace adminum ale ten kdo to maže si musi představit že JEHO vlastni topiky jsou smazavany bez komentaře a poznamky. Jednou se da přežit, podruhe taky ale pak ho samotneho to bude srat.
Podle mě jak se to děla na forumech po celym světě - zavest pevna sepsana pravidla co se muže co se nemuže za porušeni upozorněni a pak když to nepomaha ta zamknuti threadu.
Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 11. 12. 2006 08:01

Problém koše je v tom, že se bude zobrazovat mezi novými příspěvky od poslední návštěvy. Čili jak píše Hanis, je to zbytečný to někam přesouvat.

Sice někdo uvidí, že je jeho příspěvek v koši, ale mezi novými příspěvky bude zobrazen stejně - tj. nic to neřeší co se týká přehlednosti fóra. Prostě ti tu vyjede každej den 20x spam, 20x neaktuální inzerce s titulkem " smazat " a 20x příspěvek o ničem, akorát jako rubrika, kde to je bude Koš :roll:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Fx

Příspěvek od Fx » 11. 12. 2006 13:27

Jen přidám argument, proč ne, i když chápu i argumenty, proč jo - když by pak lidi z nudy prolejzali koš kvůli kdekterýmu blábolu, asi by to moc nepomohlo už tak dost napjatýmu trafficu těchhle stránek - což je mimo jiné důvod, proč tu jsou ty reklamy.
E39 535i sedan

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 25. 12. 2006 16:00

Mě by stačilo, kdyby moderátoři alespoň člověku vysvětlili přes SZ, proč byl jeho příspěvek smazán. Např. když já jsem sem vložil do sekce PRODÁM OSTATNÍ (až po incidentu byla doplněna věta : jiné věci nějakým způsobem související s bmw - i když dost dobře nerozumím, jaký je rozdíl prodám bmw díly a prodám ostatní ? ) inzerát na bratrancovu RS6 a bylo mi to bez vysvětlení smazáno. Až když jsem se dotázal, byl mi sdělen důvod.

Ale na druhou stranu asi by to bylo v počtu příspěvků velká práce pro moderátory, nevím.

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 25. 12. 2006 16:43

Me by uplne stacilo kdyz by se nekterejm nelibilo tema tak aby to zamkly napsali duvod zamknuti a den by to tam nechali aby kazdej posoudil jestli to melo cenu amzat nebo ne.....

kdyz se kouknu do pokecu na stranku treba 35 lepsi by bylo smaznou to tam pac tam sou uplne stejny veci jak rikas vo hovne ale pul roku stary tudis nechapu proc si zrovna vyberej nejnovejsi prispevek a smaznez ho nez aby si zacal od zadu misto to usetri a bude klid......

takhle muzes ten pokec zrusit uplnej pac fakt nechapu podle jakyho meritka vybiras ,,nevhodny sracky" a kdyby sme zacaly porovnavat ver ze se tam najde x vetsich sracek ale prijde mi ze se nemazou jenom kvuli lidem ktery na ne zareagovali .......

proste nektery veci jsou tady uplne evidentni ale stejne nikomu nic nevyvratim nema to cenu.......

fakt me vrta hlavou otazka k cemu je 95 strankovej pokec ??????????????
spis by mel bejt aktualni me prijde jako kdyby ste to archivovaly a mazaly novy veci asi sem blbecek ale tohle mi nikdy nevymlatite z hlavy ...
mate to hold narocny ja vim ale zkuste vysliset nase prosby :D :wink:
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 25. 12. 2006 17:19

2lospiratos: ty vůbec nemáš tušení co všechno se smaže, neb to většinou nevidíš a logicky si pak každej stežuje když přijde o vlastní kecy :-)

a shodli sme se, že retrospektivně se mazat nebude, neb by to zabralo spoustu času, kterýho ho je i tak málo...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 25. 12. 2006 17:50

jako dc neni treba porad dokola omilat ze je malo casu ja vas chapu neni to prdel a tim i dekuju ale meli byste mit aspon kapku uznani .....

psal jsem uplne neco jineho :?
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 25. 12. 2006 18:41

Tweety píše:Mě by stačilo, kdyby moderátoři alespoň člověku vysvětlili přes SZ, proč byl jeho příspěvek smazán. Např. když já jsem sem vložil do sekce PRODÁM OSTATNÍ (až po incidentu byla doplněna věta : jiné věci nějakým způsobem související s bmw - i když dost dobře nerozumím, jaký je rozdíl prodám bmw díly a prodám ostatní ? ) inzerát na bratrancovu RS6 a bylo mi to bez vysvětlení smazáno. Až když jsem se dotázal, byl mi sdělen důvod.

Ale na druhou stranu asi by to bylo v počtu příspěvků velká práce pro moderátory, nevím.
Tahle věta tam je pokud se nepletu už hoooodně dlouho :wink:

Jo, a rozdíl je snad jasnej - Díly - např. tlumiče, vejfuk, blatník, kolo, atd ... Ostatní - např. rádio non-BMW, apod ... :idea:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 25. 12. 2006 19:54

Dan td píše: Tahle věta tam je pokud se nepletu už hoooodně dlouho :wink:

Jo, a rozdíl je snad jasnej - Díly - např. tlumiče, vejfuk, blatník, kolo, atd ... Ostatní - např. rádio non-BMW, apod ... :idea:
Já myslím že z těch věcí do téhle sekce sedí jen to rádio, neboť vše ostatní by mělo být do dílů na BMW ?

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 25. 12. 2006 20:05

Tweety píše:
Dan td píše: Tahle věta tam je pokud se nepletu už hoooodně dlouho :wink:

Já myslím že z těch věcí do téhle sekce sedí jen to rádio, neboť vše ostatní by mělo být do dílů na BMW ?
Co třeba baterie, pneu, atd ... ? :wink:

Odpovědět