motorenu vynechte
pak mam tip na bartaka v babicich...
nekdo dalsi? vyzkousenej?
ty znas bartaka v babicich?to je muj znamej.Iwan píše:...mate nejakej napad, v praze a okoli...
motorenu vynechte![]()
Mas s motorenou nejaky spatny zkusenosti? Taky tam chci dat neco udelat, tak si rad vyslechnu, co uz zkurvili.Iwan píše:...mate nejakej napad, v praze a okoli...
motorenu vynechte![]()
Pokorný,Hovorčovice-100% skušenost,5 km od prahy na sever(u líbeznic),řekni že deš od jirky z klecan cena 1-1500. nebo ti to domluvím 603433103Iwan píše:...mate nejakej napad, v praze a okoli...
motorenu vynechte![]()
asi jo v hovorčovicích. taky bych to tam daljiřina píše:Pokorný,Hovorčovice-100% skušenost,5 km od prahy na sever(u líbeznic),řekni že deš od jirky z klecan cena 1-1500. nebo ti to domluvím 603433103Iwan píše:...mate nejakej napad, v praze a okoli...
motorenu vynechte![]()
prave ze neznam, jen to je dalsi varianta...takze mi koukej domluvit nejakou cenu..vlada320 píše:ty znas bartaka v babicich?to je muj znamej.Iwan píše:...mate nejakej napad, v praze a okoli...
motorenu vynechte![]()
nekdo dalsi? vyzkousenej?ale on je docela drahej no
Pokud to potrebujes na nakladak, tak to asi dopadne dobre..prebrusovali mi kliku a 9z10mechaniku mi reklo, ze to neni ono..Boban píše:Mas s motorenou nejaky spatny zkusenosti? Taky tam chci dat neco udelat, tak si rad vyslechnu, co uz zkurvili.