KLAXON...PLEASE HELP!!! -vyřešeno..
KLAXON...PLEASE HELP!!! -vyřešeno..
..už rok co mám mazla jezdim bez klaxonu..vono se to da,jasny,ale na silnicich jezdi tolik kokotů ze je klaxon obcas fakt potreba..zacal jsemto resit..ale uz mi dochazej nervy i moznosti..nejde mi nikam stava..nikam odnikud..muze to bejt problem pod volantem?neresil jste to nekdo???zkousel jsem i vyndat pojistku dat zkousecku a mackat volant ale ani do pojistky nejde zrejme stava..mel jsem to jednou i s centralem u autoelektrikare..ale asi se mu ten klaxon nechtel resit tak mi rek ze nekdo asi ustip kabel ze svazku z pojistk.skrine..uplna blbost,kabel mam ale stavu ne sakra a ja uz bych tak rad troubil..diky moc za rady..cim vic tim lip..dík!!!
Naposledy upravil(a) Řezňa dne 07. 02. 2007 16:15, celkem upraveno 1 x.
...dik moc hned se na to v so vrhnu..jeste kde se to relatko nachazi please..tipuju ze neni mezi tema v pojist.skrini.diky..Venca píše:Houkačku spíná relé K2, klíček musí být v poloze 1 a výš.
Pokud ho vyměníš zkusmo za jiný a ani necvaká, hledej, jestli při stisknutí tlačítka na volantu jde kostra do pojistkový skříňky na K2 do zdířky 85.
Pokud ne, zkontroloval bych stírací kroužek na volantu a přívod k němu.
...tak jsem se ktomu konečně dostal..chybělo relé K2 ..to je ulet,bych fakt netušil že je klaxon na relatku..a elektrikář buď je vošoust a nechtělo se mu to hledat tak mi řek že někdo asi uskříp kabel a nebo je to "drátek" na hovno když na to nepřišel..hlavní je že to troubí a abych si vynahradil ty roky strávený bez klaxon dal jsem tam pro jistotu ještě jedenVenca píše:Je.Řezňa píše:[..jeste kde se to relatko nachazi please..tipuju ze neni mezi tema v pojist.skrini.diky..
A na tom průhledným krytu přes pojistkovou skříň jsou čísla.