Takže je to bmw e28 520i viz výše v započaté renovaci.
Historie:auto jsem koupil asi před půl rokem od nějakého staršího pána,který ho předtím nechal 2 roky stát a také podle toho vypadalo,ale jelikož kastle byla v pohodě rozhodl jsem se nenechat to auto stát na ulici a trochu ho vyléčit.
TROCHA INFO:
r.v.1982,žralok,4dv.,6V,88 kW,5-ti kvalt,14 palcové elektrony pavučiny,ůplně nové pneu Marshall 195/70/14.
Vzadu zatmavená okna,alarm,šíbr,najeto 270tis,servo,sport volant,rádio,stříbrná barva,laděný výfuk-velmi dobrý zvuk-trochu extrém-2dtm koncovky nad sebou,tažné v TP,nová technická a emise,přední okna a zrcátka v elektrice,nové silentbloky na zadní nápravě,vpředu nové tlumiče,nové těsnění pod hlavou,nová vodní pumpa,nový palec v rozdělovači a další.
Vady:soused mě při parkování odřel stranu u řidiče-dveře už jsou vyměněné,akorát mají trochu jinou barvu,pár orezlin-nic strašného,jinak celkově má kastle velmi slušný základ to byl také důvod, proč jsem se pustil do renovace,horší přední sedačky,kotouče by chtěli nechat stočit-destičky v pohodě,načatá lamela spojky.
Budu upřímný auto není bez vady,vím to,snažil jsem se to dát do kupy už jsem myslel,že to dotáhnu do konce,ale v autě je plyn,už to s ním bylo přivezeno z Německa se kterým jsou jen problémy,není v TP to je první problém,není neřešitelný dá se vyndat či zlegalizovat,ale těd jsem si nechal v servise za 5 tisíc vyměnit těsnění pod hlavou a vodní pumpu a nějak mi tam ten plyn podělali,byl jsem s tím obeznámen předem,protože je ten plyn už delší dobu bez revize,ale stejně mě to dostalo do kolen,mám další 3 auta,ted pracuju přes celý týden v CB a bydlím v Praze,nemám peníze, autem už jezdím jen o víkendu, s tím plynem se dalo jezdit za slušné peníze a bez něj to už pro mě v tuhle chvíli nemá cenu a dávat ten plyn do kupy už také finančně nezvládám, takže auto musí pryč bohužel.
Myslím že nevhodnější by bylo pro nějakého kutila kdo ocení slušný základ kastle a bude schopný dotáhnout to dokonce.
Věřte mi, nebo ne, ale ivestice do auta jsou kolem 28 000 a to už je pro mě prostě v tuhle chvíli moc .
Cena:vím že ceny aut poslední dobou velmi klesly,ale dávám startovací cenu 18 000 a doufám,že si auto najde svého majitele, už takhle budu v mínusu 10 000 a to ještě nemluvím o stráveném čase a nervech.Popřípadě bysme se mohli ještě nějak domluvit.
Tak pokud by měl někdo náhodou zájem ozvěte se mi na 607852777,nebo na NOVCA@TISCALI.CZ nebo dejte vědět přímo zde.
Ohledně FOTEK budu moc rád když je sem někdo vloží,nevím jak a nějak na to nemám čas,takže bych je někomu poslal na mail a on by je sem potom dal.
P.S. Omlouvám se za tu délku inzerátu,ale chtěl jsem podat přesné info a kdybych sem dal jen stručné tak by se určitě všichni ptali a vyšlo by to na stejno