Nejde do otáček...
Nejde do otáček...
Zdravím, chtěl bych vás poprosit, abyste se vyjádřili k mýmu problému, čím by to mohlo bejt...Mam M40 318i. Když tomu chci pořádně naložit, tak mi to na 5ti tisících přestane táhnout, pomalu to do dalších otáček jde, ale fakt jen pomalu...Přitom jsem se bavil s kámošem-má to samý a řikal, že když se třeba točí..., tak mu bezproblému mlátí omezovač...Přemejšlel jsem čím to může být-projetá vačka, ucpanej vejfuk, rozdělovač???Nevím. Mam nový svíčky, kabely vpořádku(elektrika vpoho). Nenapadá vás prosím vás něco???Budu vděčnej za každej názor. Díky moc
Toho jsem si vědom, ale nejsem tak zručnej, abych jako první možnost k odtranění závady zvolil sundání hlavy...Rád bych prošel nejdřív všechny ostatní možný závady...Max-Max píše:jezisikriste, dyt se to tady pise tydenne 5x.... M40 proste prvni vec na nezvyklem chovani motoru koukam vacku a hydrostelyyardaspit píše:možná je to blbost, ale napadá mě-dá se regulovat váha vzduchu???mamtam novou
právě, že na jedna a dva se mírně přes těch 5tisíc dostanu, jakmile ale tam dám pak za tři, tak mi to tam už prostě netáhne. a trojka je nejvyšší převod, na kterym sem to testoval, protože to auto mam chvilku a maximálku sem eště nezkoušel. Ale je to takový zvláštní-prostě když vytočim totálně dvojku, narvu za 3, tak to nevystřelí, ale chvilku to skoro nic nedělá než se to probere...Když sem tam dával novou váhu vzduchu, tak mi to dělalo i v nižších otáčkách, ale po najetí pár kiláků se to spravilo a dělá to teď jen na pěti tisících...Asi to mělo souvislost s pamětí ŘJ Je to pro mě záhada, ale nemyslim si, že by to mělo bejt tou vačkou-z důvodu změny chování při výměně váhy(změnilo se totiž chování přesně ve sledovanym problému)...