jako sry, ale když svítí olej tak to už je moc... JInak bylo to asi náký stříkaný, je to komplet v laku včetně lišt
Dotaz na E36ku318 is.
jj ten předek vypadal jak kdyby to někdo dělal jen válečkem nebo el. pistolí. Ve vnitř to vypadalo fakt udržovaně ani sedačky nepotrhaný a tak. Jo motor jel jsem s tím na hever a hned se to uvařilo takže jsem se bál za to vzít, a když sem se vracel domu tak to už začalo klepat(zapích sem to u krajnice a nechal se raději odtáhnout). A hned jsem mu volal že si tohle muže nechat. Kolik stojej destičky a třebe jen čidlo na ABS?
JInak 2000 eur za to určitě nedal, tomu fakt nevěřim
Nebo by byl možná hodně blbej...
To černý vypadá slibně aspon z těch fotek ale na fotkách vypadá všechno dobře. Teda krom toho červenýho
Jako čistě podle vzhledu a co vim, kdyby seděli ty km atd. tak bych to viděl na 95 000,- čistej odhad. Těhle aut jsem objeli hodně, takže zhruba bych řek, že vim. Hlavně se nenech nalákat na "hezký" kola, bílý lampy a čirý světla s mračítkama. Jinak v annonci je jedno auto udajně v top stavu za 90 tisíc, serviska, najeto 140tkm, tyhle sedačky atd...
To černý vypadá slibně aspon z těch fotek ale na fotkách vypadá všechno dobře. Teda krom toho červenýho
Jako čistě podle vzhledu a co vim, kdyby seděli ty km atd. tak bych to viděl na 95 000,- čistej odhad. Těhle aut jsem objeli hodně, takže zhruba bych řek, že vim. Hlavně se nenech nalákat na "hezký" kola, bílý lampy a čirý světla s mračítkama. Jinak v annonci je jedno auto udajně v top stavu za 90 tisíc, serviska, najeto 140tkm, tyhle sedačky atd...
Hledej auto jaký chceš
Ale záleží, kolik do to chceš investovat??
já preferoval dobrej stav a za 90 tisíc je to na kupé docela těžký. Ä zadníma lampama, xenonama atd. si budu postupně dělat jenom radost. Xenony mi snad dopadnou do konce měsíce, a zadní lampy někdy z jara. Kola mi stačej ty co mám
Základní kupé.
A to mě baví víc, než kdbych koupil sice pěknou ale mrdku za 60 000,- a dalších 30 000,- by mě stálo uvéct ji do pořádnýho stavu.
Záleží kolik na to máš, podle toho,ž e vybíráš mezi kupéčkama za 61 000,- asi moc ne.. Prostě dodělávat auto do dobrýho stavu je opruz, vyměnit za hodinu světla je radost
já preferoval dobrej stav a za 90 tisíc je to na kupé docela těžký. Ä zadníma lampama, xenonama atd. si budu postupně dělat jenom radost. Xenony mi snad dopadnou do konce měsíce, a zadní lampy někdy z jara. Kola mi stačej ty co mám
A to mě baví víc, než kdbych koupil sice pěknou ale mrdku za 60 000,- a dalších 30 000,- by mě stálo uvéct ji do pořádnýho stavu.
Záleží kolik na to máš, podle toho,ž e vybíráš mezi kupéčkama za 61 000,- asi moc ne.. Prostě dodělávat auto do dobrýho stavu je opruz, vyměnit za hodinu světla je radost
Jo to je mi jasný, já taky první hledím na mechanický věci a hlavně na motor, ale když vidím oranžový blikny tak se mi to přestane hned líbit já taky hledám jen černý a to jsem zatím v dobrým tech. stavu nenašel. Tamto za těch 61 jsem si neobjednal jen se známej doslechl že něco takovýho scháním tak mi to postavil před barák jestli to beru. Já na to mám těch 90.
Jj. za 90 000,- se sehnat dá. Já to mám prakticky po prvním majiteli se serviskou z D, nebouraný, bez koroze... A stálo těch 90 000,- ALe 5 000,- budu dělat pár věcí na podvozku na jaře. A dalších 5 000,- jsou xenony ( od DC, bez bastlu, na tom si potrpim
) + angel eyes, když se povede. Vpředu bílý blinkry naštěstí mám. A jednou bych chtěl ty zadní bílý lampy, ale to nevim, ono se určitě něco posejří do tý doby
JInak jsem samozřejmě sháněl taky černý, to chápu 
Takže v dost dobrym stavu se za 90 000,- 1.8 is sehnat dá. Ale řeknu ti, asi ne s kolama v hodně 15 000,- a komplet bílýma světlama. Ono třeba tyx zadní lampy výjdou na cca 7 500,- Nový, protože starší jsou nedostatkový zboží.
Já jsem těch aut objel hrozně moc. Připrav se na to, že většina jich za tuhle cenu budou šroty. osobní zkušenost se 4 autama. Pak byli 2 u kterých jsem hodně váhal a na sedmej pokus to vyšlo.
Takže v dost dobrym stavu se za 90 000,- 1.8 is sehnat dá. Ale řeknu ti, asi ne s kolama v hodně 15 000,- a komplet bílýma světlama. Ono třeba tyx zadní lampy výjdou na cca 7 500,- Nový, protože starší jsou nedostatkový zboží.
Já jsem těch aut objel hrozně moc. Připrav se na to, že většina jich za tuhle cenu budou šroty. osobní zkušenost se 4 autama. Pak byli 2 u kterých jsem hodně váhal a na sedmej pokus to vyšlo.
zdarec, tak jsem měl už zajednanej odtah auta z Němec ale na druhej den mi ho prodali tak jsem zas musel najít něco jinýho a objevil jsem pěknýho sice žlutýho ale říkám si že jich moc tady nejezdí tak budu trochu originální(snad) ale má to klimatronik tak se bojím aby se tím nezvedla pruměrná spotřeba(když to budu mít v létě puštěný na nejstudenější) teda jestli to poběží bez klimy nebo je puštěná pořád(myslím tím jestli je tam nějakej knoflík na to aby se pouštěla)??
Díkes
Díkes
sejcek píše:zdarec, tak jsem měl už zajednanej odtah auta z Němec ale na druhej den mi ho prodali tak jsem zas musel najít něco jinýho a objevil jsem pěknýho sice žlutýho ale říkám si že jich moc tady nejezdí tak budu trochu originální(snad) ale má to klimatronik tak se bojím aby se tím nezvedla pruměrná spotřeba(když to budu mít v létě puštěný na nejstudenější) teda jestli to poběží bez klimy nebo je puštěná pořád(myslím tím jestli je tam nějakej knoflík na to aby se pouštěla)??
Díkes
i chladící vůz má tlačítko100RM píše:sejcek píše:zdarec, tak jsem měl už zajednanej odtah auta z Němec ale na druhej den mi ho prodali tak jsem zas musel najít něco jinýho a objevil jsem pěknýho sice žlutýho ale říkám si že jich moc tady nejezdí tak budu trochu originální(snad) ale má to klimatronik tak se bojím aby se tím nezvedla pruměrná spotřeba(když to budu mít v létě puštěný na nejstudenější) teda jestli to poběží bez klimy nebo je puštěná pořád(myslím tím jestli je tam nějakej knoflík na to aby se pouštěla)??
DíkesJasne ze tam je knoflik. Este som nevidel auto, ktore by malo klimu taku, ze by sa nedala vypnut