REKLAMY
Takže nejsem jedinej, kdo si všimnul... bannery nad i pod mi nevadi, ale tohle je docela desny. Chapu, ze je forum zdarma, a ze jeho provoz neco stoji (dost), ale tyhle AdWords jsou opravdu hrozny.
A navic je to zase o tom, ze platit za forum o BMW ano, platit za forum o blbostech ne.
Jeste me napadlo... kdyby kazdej, kdo chce "inzerovat" v sekci "Služby nabídka/doporučení" prispel nejakou stovkou (a ze pokud je to rozumna nabidka, ktera lidi zaujme, tak se mu to urcite vrati) tak by taky bylo celkem vyreseno. Ale jsou to zase starosti navic, uhaneni, kontrolovani, dohadovani... a tak.
IMHO ano, ale dobrovolne... jenze nevim, kolik by se potom vybralo.Misa píše:Nebylo by lepší zavést poplatky?

Jeste me napadlo... kdyby kazdej, kdo chce "inzerovat" v sekci "Služby nabídka/doporučení" prispel nejakou stovkou (a ze pokud je to rozumna nabidka, ktera lidi zaujme, tak se mu to urcite vrati) tak by taky bylo celkem vyreseno. Ale jsou to zase starosti navic, uhaneni, kontrolovani, dohadovani... a tak.

- Lukáš Brandejs
Co převodem na účet, třeba 200 kč ročně, to nikoho nezabije, ale spíš bych to viděl jako dárcovství, než povinnost. Kdo bude platit, tak bude mít u jména nápis SPONZOR E30.CZ. Kdo by byl ochoten platit, tak dá příslib, podle toho se propočítá kolik to hodí a uvidí se.Já bych platil, je fajn koukat na stránky, kde na mě nic nebliká..
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Ono poplatkama by odsud vypadli ti pitomci co to tu jen zasíraj, takže jsem pro a ty máš dobrej nápad. Jaké jsou náklady? Je nás tu dost "normálních" takže by to mělo stačit ne?Lukáš Brandejs píše:Co převodem na účet, třeba 200 kč ročně, to nikoho nezabije, ale spíš bych to viděl jako dárcovství, než povinnost. Kdo bude platit, tak bude mít u jména nápis SPONZOR E30.CZ. Kdo by byl ochoten platit, tak dá příslib, podle toho se propočítá kolik to hodí a uvidí se.Já bych platil, je fajn koukat na stránky, kde na mě nic nebliká..
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--jsem také proti reklamě a pro příspěvky...,no fakt z toho má člověk pocit "virtuální stísněnosti" 

Naposledy upravil(a) Cvrcek Martin dne 09. 12. 2006 16:26, celkem upraveno 1 x.
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek