Rožíná se mi kontrolka dobijení
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Rožíná se mi kontrolka dobijení
Chybu hledat v uhlíkách nebo je jiná možnost?
Díky
Díky
80% uhliky, 15% regulator, 5% ukostreni/jina vada
byt tebou, tak pekelne rychle menim uhliky, nez zustanes nekde vecer v desti stat
http://www.starterservis.cz
byt tebou, tak pekelne rychle menim uhliky, nez zustanes nekde vecer v desti stat
http://www.starterservis.cz
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=22
Presne. Je to c.10. A pak je odtud odletujes pajkou a naletujes novy.
Zastav se v Bemaru, nebo v Basu s tema staryma na mustr a oni ti za par kacek prodaji nove. Maji je skladem.
Presne. Je to c.10. A pak je odtud odletujes pajkou a naletujes novy.
Zastav se v Bemaru, nebo v Basu s tema staryma na mustr a oni ti za par kacek prodaji nove. Maji je skladem.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
take to muzou byt vyjete krouzky v altiku, mrkni se urcite dovnitr....reseni=jinej altik
jednou jsem takhle dal fungl novy uhliky a ten jeden se mi ubrousil za cca 200km protoze byl vyjetej ten krouzek..
jednou jsem takhle dal fungl novy uhliky a ten jeden se mi ubrousil za cca 200km protoze byl vyjetej ten krouzek..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
teď jsem řešil podobný problém na druhém autě ,za jízdy se občas lehce rozvěcela kontrolka nabíjení a tak jednou za 14 dní bylo třeba dobít aku, včera jsem koukal na kontakty na altíku a ten hlavní plusovej je šroub M6 a matky na něm byly rezavý jak na vejfuku, zřejmě zde byl přechodový odpor a matky se takhle vyhřáli, po demontáži matek, vyčistění šroubu a dosedacích ploch a oček ,vyměnění podložek a matek je vše zase OK.
Sice taky reseni, ale ne moc levny. Krouzky na rotoru se daji obednat za par kacek a vymenit.budha píše:take to muzou byt vyjete krouzky v altiku, mrkni se urcite dovnitr....reseni=jinej altik
Az budes mit uhliky venku, mrkni na ne, zda nejsou prilis vyjety. Jestli tam bude jen mala hrana, tak se na to vyprdni, vzhledem k tomu, na co a na jak dlouho to auto budes mit
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Pokud jsou uhliky dojety, tak tam nejaka hrana na 95% bude. Ty hrany se daji srazit na soustruhu.
Mimochodem podle svych zkusenosti odhaduju zivotnost uhliku (pokud byly novy a zadny hrany na krouzkach) na cca 200tis km. Pred 100tis jsem tohle delal a ted kdyz jsem to rozebiral tak uhliky mely odhadem asi 50% a hrany zatim temer zadny.
Mimochodem podle svych zkusenosti odhaduju zivotnost uhliku (pokud byly novy a zadny hrany na krouzkach) na cca 200tis km. Pred 100tis jsem tohle delal a ted kdyz jsem to rozebiral tak uhliky mely odhadem asi 50% a hrany zatim temer zadny.