Výměna origo výškových repro
Výměna origo výškových repro
Mám tu na stole origo trojúhelníky s výškovým repro a chtěl bych repro vyměnit za lepší,nedělali jste to někdo?Jde mi o to abych při jejich demontáži něco nerozlámal,no prostě jestli někdo na jejich demontáž z origo trojúhelníčku nemáte nějakej fígl,dík za rady.
Tak se mi to dnes povedlo,trochu piplačka,ale mám to,sice původní repro zařvalo,ale nový už je tam,postupným páčením noži a tenkými šroubováky za přihřívání v troubě se mi je nakonec podařilo vyloupnout,a pak už jen vtmelit novýAkmall píše:Jsou ve dverich kde bys u favorita styloval bocni zrcatka.
Ja mam ty repracky necim prilepene a pri sundavani bych to na 100% rozlamal....ale nevim treba to nekdo predemnou jen nabastlil.
A na kolik te ty vysky vysly? Myslis, ze bych to narval nak i do trojuhelnicku , ve kterych ty vysky nejsou, nebo maj nakej odlisnejsi (vypouklejsi) tvar nez ty obyc? Jo a jeste neco k zapojeni, delal si tam nakou delicku frekvenci ci jak je to zapojene? Sry za tolik dotazu, ale nedavno sem nad tema vyskama sam dost spekuloval.