Zdravím,
chtěl jsem zeptat na postup jak se daj demotovat zadní skla u kupé ?
Předem díky.
Pepa 316i plast
Demontáž zadních skel - kupé
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mam dojem ze kdyz pise "skla" tak ma na mysli zadni bocniDan td píše:Vyškubneš zvenku ten klínek, co je v těsnění kolem okna - dole uprostřed je na něm taková krytka a pod ní začátek.
Potom stačí okno s citem vytlačit - nejlíp se mi osvědčilo vytlačovat ho zevnitř opatrně nohama ale někdo ti ho musí venku chytat![]()
Jo, a nezapomeň odpojit vyhřejvání.
pokud bocni, tak sundat tapec stredniho sloupky, v dire dole a nahore je sroub s 8matkou, uvolnit matky uplne, pak jemne vytisnout tesneni, nejlip zacinat zezadu z nejmensiho rohu, vytisnes tesneni opatrne a pak jen vytlacis zbytek auta. Zpatky to jde hur.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Dan td píše:Vyškubneš zvenku ten klínek, co je v těsnění kolem okna - dole uprostřed je na něm taková krytka a pod ní začátek.
Potom stačí okno s citem vytlačit - nejlíp se mi osvědčilo vytlačovat ho zevnitř opatrně nohama ale někdo ti ho musí venku chytat![]()
asi těžko to bude vytlačovat zvenku
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já si nevšim, že boční. Ale kdyby postupoval podle tebe, tak mu v nejlepším případě jen prasknou okna, bez povolení těch matek, co psal Max tě chci vidět, jak to taháš ven.Logo píše:Dan td píše:Vyškubneš zvenku ten klínek, co je v těsnění kolem okna - dole uprostřed je na něm taková krytka a pod ní začátek.
asi těžko to bude vytlačovat zvenkujo a myslim že psla okna takže boční tam žádnej klínek neni!!