Hmotnost BMW
Hmotnost BMW
Tak jsem si kluci dneska zvážil to BMW
http://www.djluka.ic.cz/test/bmw/zavody/SSL10601.JPG
a když to vemu tak že je odstrojeno, vyřezáno, makrolom tak to auto má podle DIGI váhy na šroťáku 832 Kg, myslím že jsem to vzal zodpovědně
http://www.djluka.ic.cz/test/bmw/zavody/SSL10601.JPG
a když to vemu tak že je odstrojeno, vyřezáno, makrolom tak to auto má podle DIGI váhy na šroťáku 832 Kg, myslím že jsem to vzal zodpovědně
Jestli je to opravdu 830 kg, tak je to velice dobra hmotnost, ale moc se mi tomu nechce verit - na podobnou hmotnost je tezky se dostat treba i s favoritem, a kdo nekdy videl skelet favorita a skelet bavoraka... a to nemluvim o motoru, diferaku, kardanu atd.
Napada me, jestli oni na tom srotaku, kdes to vazil, tak trochu nesidej, co?
Moje naprosto seriove coupe bez vybavy, jen se servem, vazilo minuly tyden na vaze ve Ferone 1220 kg.
Napada me, jestli oni na tom srotaku, kdes to vazil, tak trochu nesidej, co?
Moje naprosto seriove coupe bez vybavy, jen se servem, vazilo minuly tyden na vaze ve Ferone 1220 kg.
opravdu to tak je, sám jsem tomu nevěřil ... můžeme tam zajet spolu,-) nemám touhu si někde honit tryčko....Boban píše:Jestli je to opravdu 830 kg, tak je to velice dobra hmotnost, ale moc se mi tomu nechce verit - na podobnou hmotnost je tezky se dostat treba i s favoritem, a kdo nekdy videl skelet favorita a skelet bavoraka... a to nemluvim o motoru, diferaku, kardanu atd.
Napada me, jestli oni na tom srotaku, kdes to vazil, tak trochu nesidej, co?![]()
Ja ti verim, ze to vaha ukazala, jen se mi to cislo zda opravdu nizky.
Jestli je realny, tak ti gratuluju, s nejakym normalnim motorem (2,5 nebo 2,7) se dostanes na velmi zajimavej pomer vykonu a hmotnosti.
Bohuzel na CWC asi jedinej zavod, kde by se teto vyhody dalo vyuzit, byly Plavy. Uvidime jak se vyvine Zaskali, ale vypada to na kluzko.
Na zimu by bylo nejlepsi dat do toho nejakej ctyrvalec, vykon je na lede uplne k nicemu a ten tezkej motor vepredu je zbytecnej.
Jestli je realny, tak ti gratuluju, s nejakym normalnim motorem (2,5 nebo 2,7) se dostanes na velmi zajimavej pomer vykonu a hmotnosti.
Bohuzel na CWC asi jedinej zavod, kde by se teto vyhody dalo vyuzit, byly Plavy. Uvidime jak se vyvine Zaskali, ale vypada to na kluzko.
Na zimu by bylo nejlepsi dat do toho nejakej ctyrvalec, vykon je na lede uplne k nicemu a ten tezkej motor vepredu je zbytecnej.
Jestli je to pravda, tak blahopreju, myslim, ze to je fakt uspech..
kazdopadne se mi tomu nechce uplne 100% verit, pac i mati P106 ma 940kg..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
sám nevim, co ukázala to tam bylo ... každopádně není problém tam dojet ještě jednou. Jinak jak tady psal někdo něco o favoritu tak znám jeden co má možná i pod 600 a problém to zase tak nebyl, jen práceIwan píše:Jestli je to pravda, tak blahopreju, myslim, ze to je fakt uspech..
Co se týče CWC tak ho už nějakou tu sezonu jezdím, celkově bylo odlehčení super, u BMW to má ale stále jedno - . Většina hmotnosti je soustředěná dopředu, některá auta klasické koncepce mají alespoň převodovku vzadu, ale BMW nic. Dal jsem dozadu co se dalo, místo rezervy je nádrž a hned vedle baterka. Co víc dát dozadu nevím.....znamená to ve výsledku že zadek je strašně lehkej a i na suchém a teplém asfaltu s dobrýma gumama je dost problém přenést výkon. Znamená to zcela jasně že na CWC putje na zadní nápravu zátěž, dif se potká se svářečkou.Boban píše:Ja ti verim, ze to vaha ukazala, jen se mi to cislo zda opravdu nizky.
zkus nejakej jinej srotak, jestli to nameri stejne...lukias píše:sám nevim, co ukázala to tam bylo ... každopádně není problém tam dojet ještě jednou. Jinak jak tady psal někdo něco o favoritu tak znám jeden co má možná i pod 600 a problém to zase tak nebyl, jen práceIwan píše:Jestli je to pravda, tak blahopreju, myslim, ze to je fakt uspech..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...