Potřeboval bych nějaké info jak je to všechno poskládané aby to fungovalo jak má.
Dík Stany
kontaktuj Dargon-a má to na iS co před týdnem koupilStany píše:Má někdo tuhle kravinku na autě i z intenzivním čištěním![]()
Potřeboval bych nějaké info jak je to všechno poskládané aby to fungovalo jak má.
Dík Stany
Jo Dragon se ozval sám hned po vložení tématudesp píše:2Stany : Když neuspěješ u Dargona, tak se ozvi. Mám to komplet připravené k montáži i s ostřikem světlometů a s intenzivem a to včetně schemat poskládání (ETK) + elektro zapojení (Haynes). Spíše však přes SZ či osobně - zde je to, myslím, zbytečné rozepisovat pro specifikum vybavení.
desp sen.
Něco mi pochopitelně chybídesp píše:2Dan : Když jsem řekl komplet, tak samozřejmě i se spešl páčkou, s oběma řídícíma jednotkama - prostě komplet. Byla to docela fuška to poskládat ve funkčních stavech, protože když už se někde něco objevilo, tak to bylo většinou různě dobastlované - zejm. motorky. Něco nesehnatelného jsem i musel kupovat v AuTecu. Jinak pro zajímavost - celá sada jako dovybavení se dá stále ještě objednat za cca 37.000,- Kč.
desp sen.