POMOC!!! - osvětleni tlacitek mlhovek + svetel
POMOC!!! - osvětleni tlacitek mlhovek + svetel
Nechtel jsem zasirat techniku a tak pisu sem. Potrebuji radu - vcera jsem se ja krete* drbal v osvetleni pacek u spinani svetel u moji E28. Pote mi v tom jaksi zajiskrilo a od te chvile mi nesviti osvetleni spinace mlhovek a ani svetel pritom jsem se drbal v osvetleni spinace svetel. Menil jsem tam snad 4 dny z5 zarovky, aby mi to vse svitilo, pac si na osvetleni palubky hodne potrpim. A ted mi to skara nejede... Muzete mi nekdo nejak poradit...? Je to pro me rekl bych zivotne dulezity - pro upresneni - mlhovky i svetla zapnout jdou a intenzitu osvetleni pristrojovky mam tez funkcni. Prosim o radu... Diky moc predem za kazdej prispevek co me dovede k vyreseni teto krpy. 
Re: POMOC!!! - osvětleni tlacitek mlhovek + svetel
Tak sorry, ale tohle mi nejde do hlavy, vzdyt tohle je technicky problem, tak tam taky patri, to spis zasiras pokec. Taky bych to videl na pojistku, mozna jeste na ten spinac svetel, myslim, ze neco takovyho tu nekdo resil, zkus pohledat.Kery3 píše:Nechtel jsem zasirat techniku a tak pisu sem.
BMW 323i E36
Pojistky mam 20x zkontrolovany (to byla prvni vec po ktere jsem sel).
Nejsem zadnej chytrak, ale ne takovej tupec, abych prosil o radu a ani se nedival na pojistky.
Ano - je to technickej problem, ale myslim, ze na takove urovni, ze prozmenu v technice by me odkazali sem - navic pokec je nejnavstavovanejsi rubrika. Doufam, ze neskoncim na hotentotu...
Nejsem zadnej chytrak, ale ne takovej tupec, abych prosil o radu a ani se nedival na pojistky.
Ano - je to technickej problem, ale myslim, ze na takove urovni, ze prozmenu v technice by me odkazali sem - navic pokec je nejnavstavovanejsi rubrika. Doufam, ze neskoncim na hotentotu...