Prosím o radu ohledně STK
Prosím o radu ohledně STK
Čauves,zítra se chystám na STK se svojí E30 a potřeboval bych vědět jak s vámi řeší absenci zadních lapačů nečistot,díky za všechny postřehy 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to že nový auta mají zadní spoiler, který nečistoty teoreticky zachycuje. E30 má pouze nárazníky, takže ze zákona by tam zástěrky být měli, ale ani mě na to nikdo nekoukal a nevím o nikom kho by za to v poslední době vyhodiliVenca píše:Na STK s bráchovo E30 bez plácaček mi nikdo nic nevytkl.
Nový auta je nemají origo vůbec.
No a me to zase prosli tak, ze zjistili i o to ze mam vzhuru nohama 3. brzdovy svetlo (ten napis s homologaci E byl obracene). A taky prosli s merakem hadice LPG i kdyz tohle se dela pri revizi LPG. A taky mi borec zjistil ze mam nejake divne vlakno v zarovce v prednim svetlu, protoze se mu nezdal na tom meraku tvar svetelneho kuzele, takze jsem tu zarovku tam menil aby mel klid. Nekecam. Bylo na STK na Cernym moste.
Byl jsem taky s jedním autem a technik byl tak nasraný že nic nenašel tak mi nakonec do lehkých napsal vadná gumička mzadního stěrače. A kolgovi že jedna strana blinkrů bliká pomaleji než druhá. Prostě zevlRotten píše:No a me to zase prosli tak, ze zjistili i o to ze mam vzhuru nohama 3. brzdovy svetlo (ten napis s homologaci E byl obracene). A taky prosli s merakem hadice LPG i kdyz tohle se dela pri revizi LPG. A taky mi borec zjistil ze mam nejake divne vlakno v zarovce v prednim svetlu, protoze se mu nezdal na tom meraku tvar svetelneho kuzele, takze jsem tu zarovku tam menil aby mel klid. Nekecam. Bylo na STK na Cernym moste.
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--co se týká těch zástěrek tak sem zaslechl něco o zadním "převisu" resp. jeho délce, ale nevím to přesně...zkrátka od určité délky být zástěrky asi nemusí...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek