kulisu=>prevodovka k M10
-
Reno Rains
Převodovka M10
Ahoj, mám převodovku ve velmi dobrém stavu z M10. Už jsem ti snad i kdysi psal. Jsem z Uh. Hradiště. M
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převodovka M10
pokud dobře chápu tak chce kulisu řazení a nechce celou převodovku ta mi taky leží domaReno Rains píše:Ahoj, mám převodovku ve velmi dobrém stavu z M10. Už jsem ti snad i kdysi psal. Jsem z Uh. Hradiště. M
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
asi by jsi měl vědět že jsou dva typy ... bud na takovém plechu, nebo novější na hliníkovém táhle.... doma mám druhou variantu ... jinak nechápu proč by jsi kupoval starší ... jestli jen kvůli vykvedlané řadičcce tak si nech udělat dvě pouzdra z bronzu a máš klid... na tech starších to nikdy nebude zázrakTasek píše:pokud mi tu kulisu nekdo sundate, tak mam zejem....
celou prevodovku zatim nepotrebuju
Nebo u mě celou převodovku i s kulisou za 500,-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
převodovka je OK pouzdra v pohodě, ale když bych to měnil tak bych je nechal idělat nové.... můžu zařídit ... cena do 100,-/ks a máš to dosmrti (auta). vše mám v Olomouci a tak si můžeš kdykoli přijetTasek píše:jestli mam starsi nebo novejsi nevim, jak je na tom ta tvoje prevodovka? je v cajku? a ty dve medeny pouzdra, vis o nekom kdo je udela?
pokud ji vezmeš tak ti nechám udělat to pouzdro zdarma... druhé je na řadící páce. 737/218559