Ciao tak musím říct že srázek vyšel i když účast byla mizivá,celkocelkem nás bylo 8 a to nás plánovaně mělo být nejméně 2 krát toílik,ale co asponˇ že to vyšlo.V sobotu již od rána svítilo nádherně sluníčko takže jsme naleštili káry a vyrazili v našem složení naše partička já s 325i Cabrio,Venca s 325TDs,Lukáš-Dodo s 316 Compact a Petr Morávek s5tečkou.dali jsme si menší dostaveníčko v Borohrádku na náměstí při cestě a pak vyrazili za sebou směle směr Holice.tam jsme se seřadili krásně vedle sebe a postupně začali dojíždět další 30tkáři z Pardubic,Hanis z Prahy,ostatní z Hradce Králové a náš zbytek byl z Rychnovska.Tož jsme pokecali,prohlídli si auta,čekali jsme zdav ještě někdo dojede a když se tak nestalo,tak jsme v 14.45 vyrazili na spanilku směr Kunětická hora,nejkrásnější to prý pamětihodnost Pardubicka.Hanis byl vůdce,já v jeho v závěsu a ostatní za námi krásně vyrovnaní,paráda.dojeli jsme tam ,okoukli šermířské umění místních rytířů kteří zde pořádali utkání

,byla tu nějaká slavnost kde byli středověké strany,hrálo se tam na dudy,pila medovina a víno a byla zde utkání dobových válečníků s meči,docela ZAJÍMAVÁ PODÍVANÁ.pak jsme se s vypětím všech sil vydrápali na ten krpál zvanej Kunětická hora,pozdravili po cestě pštrosa,odplivli si do studně krásně hluboké a skončili jsme v Krčmě u Koloděje na nádvoří zámečku.pak jsme zkontrolovali jeskyni kde by se krásně popíjelo,byl tam mrqazivej chládek a sešli dolů,podívali jsme se do muzea pohádek kde byla perníková chaloupka,saně z mrazíka a chaloupka na kuří noze,no a naposled jsme pokecali o technice,častých závadách,úpravách dnešních aut,cenách.Prostě hodnotím to na výbornou a budu si vážit příspěvků účastníků s kritikou kteří zde byli ,moc vám všem díky že jste přijeli,příště slibuji něco atraktivnějšího s pestřejší kulturní kulisou,bylo to holt na rychlo a nestihlo se nic připravit a vymyslet,bylo to uspěchané naRYCHLO KVŮLI POČÁSKU,BÝÁL JSEM SE ABY JEŠTĚ vydrželo tak tenhle vejkend byl podle mojich představ skvělej.Představuji si příští rok nanovo,nebo i častěji,při spanilce to bylo úžasný,na uzounkým kunětickým mostě a všude.Fotky a video budou již brzy !zatím zdáárek,užívejte si ještě posledních krásných dnů !
_Honzin