Krádeže E30
- Lukáš Brandejs
Krádeže E30
Jak to tu pročítám, 30 se kradou ve velkém! Co je to kurva za lidi? To si na to auto za pár korun neumí vydělat? Občas přemýšlím co bych udělal, kdybych nějakýho zmrda nachytal v autě. Když mu přerazím obě ruce, tak mě bude žalovat a chtít odškodný za ušlej zisk, nebo se mi později pomstí na autě. Mám fakt krásnou 30, strašně jsem si ji přál a dlouho scháněl, ačkoliv jsem si mohl dovolit dražší a mnohem mladší auto a představa že mi jí někdo čorne mě fakt děsí. Navíc kousek od baráku banda občanů neustále šlechtí, opravuje a překopává několik 30tek a už začínám být fakt paranoidní. Udělal jsem si na pedály takovej vehement, o kterém jsem si fakt jistej ze nikdo nezvládne otevřít. Auto by musel buď odtáhnout na tyči nebo na odtahovce. Pokud bude mít někdo zájem, pošlu mu fotky, nebo poradím jak na to. Jen mailem! nevím jak to sem vložít. Ale možná už to znáte a máte na autě 
Re: Krádeže E30
to neni dobrej nápad, já k jízdě nepotřebuju ani jeden pedálLukáš Brandejs píše:Udělal jsem si na pedály takovej vehement, o kterém jsem si fakt jistej ze nikdo nezvládne otevřít. Auto by musel buď odtáhnout na tyči nebo na odtahovce. Pokud bude mít někdo zájem, pošlu mu fotky, nebo poradím jak na to. Jen mailem! nevím jak to sem vložít. Ale možná už to znáte a máte na autě
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Podle mě tříci kradou jak jsem se mohl několikrát přesvědčit docela dost takový různý feťáci a jim podobný zewlové...
Myslim si že hodně vyřeší zámek zpátečky. Je to věc na kterou se každej z těhle lidí vykašle a půjde radši hledat jinam - jim to za tu práci podle mě prostě potom nestojí. Hlavně to jde na první pohled vidět (+samolepka na okně) takže ani nevymlátí okno aby zjistili že maj bloklý pedály.
Každá nezabezpečená E30 i když to už neni drahý auto je pro ně snadná kořist a za 15k ji vždycky někde udaj. A jim se to vyplatí - nakoupěj gramy a bude jim zas na chvíli fajn.
BTW: vubec bych se takovýho hajzla nebál přizabít pokud si s nim nehodlám vyměnit číslo občanky. Prostě pokud jsem autem zaparkuju opodál, vytáhnu pálku a jdu trénovat odpaly. Jednou jsem tohle udělal s kreténskym writaz co počmáral cizí zaparkovaný auto sprejem... Já byl ve výhodě, myslim že jsem měl o 100% vyšší hladinu adrenalinu než on... to ve mě bublalo jak málokdy
Myslim si že hodně vyřeší zámek zpátečky. Je to věc na kterou se každej z těhle lidí vykašle a půjde radši hledat jinam - jim to za tu práci podle mě prostě potom nestojí. Hlavně to jde na první pohled vidět (+samolepka na okně) takže ani nevymlátí okno aby zjistili že maj bloklý pedály.
Každá nezabezpečená E30 i když to už neni drahý auto je pro ně snadná kořist a za 15k ji vždycky někde udaj. A jim se to vyplatí - nakoupěj gramy a bude jim zas na chvíli fajn.
BTW: vubec bych se takovýho hajzla nebál přizabít pokud si s nim nehodlám vyměnit číslo občanky. Prostě pokud jsem autem zaparkuju opodál, vytáhnu pálku a jdu trénovat odpaly. Jednou jsem tohle udělal s kreténskym writaz co počmáral cizí zaparkovaný auto sprejem... Já byl ve výhodě, myslim že jsem měl o 100% vyšší hladinu adrenalinu než on... to ve mě bublalo jak málokdy

- Lukáš Brandejs
jj 5k, halt nic není zadarmo, ale myslim že za klidný spaní to stojí. Nechávat E30 ikdyž je 20let stará stát jen tak venku je celkem hazard. Právě proto že je hrozně jednoduchý ji lohnout....Lukáš Brandejs píše:Zámek zpátečky je fajn, je to dobrá věc, ale znám lidi, kteří znají lidi co jim na construkt nebo defend stačí 2 minuty. Ty ale určitě nejdou po 30 z roku 90Je to ale dost drahý zabezpečení, myslím 5-7tisíc
Jasně že konstrukt neni pro někoho problém ale jak píšeš - ten nepůjde po E30... (aspon doufejme