Cena: Export oder Handler
Cena: Export oder Handler
Objevil jsem auto, ktery by pro me bylo zajimavy, jenze je tam uvedena cena na export nebo pro obchodniky, z cehoz patrne plyne, ze je to bez DPH a ja bych to DPH musel doplacet, ze? Tim padem by to ztratilo absolutne tu vyhodnost 
E39 535i sedan
jj mas pravdu, ted na podzim nebo kdy jim zvednou DPH na 18%....Fx píše:Jo, to vim... Handler/Export/mwst ausweisbar...Lukas-e21 píše:wSt. ausweisbar - jinak tohle znamená taky bez daně.
V tom bazaru ale neni psano ze nur export, pisou jen ze to je exportpreis, takze predpokladam, ze to maj jak s, tak bez DPH. Ale tech 16% udela docela hodne...
pokud je export preiss tak je to v klidu, ale jakmile je to co sem psal tak ruce pryč
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Jan Kučera
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no spsi je to tak ze se nemcum nechce davat 2 roky zaruka tak to prodaji na export kde ji davat nemusi mam pocit ze dan je tam zapocitana ale cena pro nemce je treba o dost vetsi kvuli zaruce.ja jak reknu auto de na export hned je cena nizsi
s tou dani si ted nejem jistej ale muzu to zjisti podle mne v cene je pokud de na export coz tobe nevadi
pokud je to handler stejne ti napise ze ti to prodal za nizi cenu

Tel : 773 622 822
Mno zalezi prej jestli to delaj podle nejakyho paragrafu 25 ci co, nebo jestli ti snizej cenu jen o tu zaruku, ale ne o dan 16%Flery píše:no spsi je to tak ze se nemcum nechce davat 2 roky zaruka tak to prodaji na export kde ji davat nemusi mam pocit ze dan je tam zapocitana ale cena pro nemce je treba o dost vetsi kvuli zaruce.ja jak reknu auto de na export hned je cena nizsis tou dani si ted nejem jistej ale muzu to zjisti podle mne v cene je pokud de na export coz tobe nevadi
![]()
E39 535i sedan
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
poptam primo u zdroje v risi jak to je s timhle souvetim ale mam dojem ze domluvit se muzes i na to ze ti to prodaji za min a papir zalezi kolik je cena auta tedkaFx píše:Mno zalezi prej jestli to delaj podle nejakyho paragrafu 25 ci co, nebo jestli ti snizej cenu jen o tu zaruku, ale ne o dan 16%Flery píše:no spsi je to tak ze se nemcum nechce davat 2 roky zaruka tak to prodaji na export kde ji davat nemusi mam pocit ze dan je tam zapocitana ale cena pro nemce je treba o dost vetsi kvuli zaruce.ja jak reknu auto de na export hned je cena nizsis tou dani si ted nejem jistej ale muzu to zjisti podle mne v cene je pokud de na export coz tobe nevadi
![]()
Tel : 773 622 822