vyvrzanej stř.tunel
- Dudek Lubomír
vyvrzanej stř.tunel
zdravim všechny.Jedna z věcí co mě na E30 štve je vyvrzanej středovej tunel. Když měla má bejvalá kára 250 000km,myslel jsem,že je to normální.Teď mám auto co má 103 000 a je to to samé v bledě modrym.přijde mi,že to snad vyráběli v pátek.jak to mám udělat,aby nabyl na fortelnosti asi tak,jak to má E36?nechci vyrábět žádnou repliku,jde mi především o origo vzhled.máte někdo zkušenosti?rozdělte se.jinak hezký den. 
No sice ti to nijak moc nepomůže, ale těm 103t km věříš? Jak je tvý auto starý?
Jinak kdykoliv jsem se pokoušel řešit pazvuky na octavii, přišel na řadu molitan - pořádně napěchovat, aby se to nemohlo hnout. Žel bohu, tohle řešení není definitivní, po roce až roce a půl to začíná znova. Stříkat tam montážní pěnu, jako to dělají někteří experti, bych nedělal a nevím, jaký účinek by mělo zkusit to vyplnit něčím typu Tappajomat (resp. jiné tlumící hmoty pro autohifi)... Základem pro tebe bude asi zjistit, která část to vrzání způsobuje, a pak teprve to řešit.
Jinak kdykoliv jsem se pokoušel řešit pazvuky na octavii, přišel na řadu molitan - pořádně napěchovat, aby se to nemohlo hnout. Žel bohu, tohle řešení není definitivní, po roce až roce a půl to začíná znova. Stříkat tam montážní pěnu, jako to dělají někteří experti, bych nedělal a nevím, jaký účinek by mělo zkusit to vyplnit něčím typu Tappajomat (resp. jiné tlumící hmoty pro autohifi)... Základem pro tebe bude asi zjistit, která část to vrzání způsobuje, a pak teprve to řešit.
E39 535i sedan
- Dudek Lubomír
ahoj.nad tou montážní pěnou jsem taky přemýšlel,ale bojim se o výsledek.sere mě to už když si o něj jen opřu nohu.přemýšlim to nějak vyztužit,nacpat tim molitanem a někde to prošroubovat až do tunelu,ale také nevím,proto se ptám na názory.A k té druhé věci s těma kilometrama je to hotová věc.pro auto jsem si byl v nemecku a skutečně skvost,jakej jsem do teď neviděl.je to teda zatim 316i stř.met.,rv.89,abs,servo a okna v el.standard pavučiny s novejma 205/55 15"+nové zimní.schované tažné v nárazníku,že jsem si toho všiml až doma.majitelé byli 2 manž.páry a nejmladší Helga je ročník 54.fakt mi padla brada až na zem.už jsem pár bavců vlastnil a znám je,ale tohle je fakt pecka a nedělal bych si z huby sráč.tak zatim a jestli ještě někdo nějaké nápady,tak sem s nimi.