Kridlo M-Tech II CENA 1600,-

nekompletni boky M-Tech II na 4dv. prava strana kompletni a na leve chybi panely na oba blatniky + poskozeny prah. Horsi stav cena 1000,-
608984526 nebo SZ
[img]http://i2.ebayimg.com/04/i/07/cb/a8/b7_1.JPG[/img

vsak te nikdo nenutipkot píše:Kdyz jdes do kramu pro rohliky, tak ti taky rikaj u kasy aby jsi jim nabidnul cenuRadek_750iA píše:cenu nabidni....![]()
Jak muzu nabidnout cenu kdyz nevim v jakem je ten naraznik svatvu.
Ale no dobra, tak ja nabidnu 1500No...
No parada , uz vidim foto .Radek_750iA píše:vsak te nikdo nenutipkot píše:Kdyz jdes do kramu pro rohliky, tak ti taky rikaj u kasy aby jsi jim nabidnul cenuRadek_750iA píše:cenu nabidni....![]()
Jak muzu nabidnout cenu kdyz nevim v jakem je ten naraznik svatvu.
Ale no dobra, tak ja nabidnu 1500No...
pkot píše:Ja mam zajem jen o zadni naraznikRadek_750iA píše:A poprosim jen rozumne nabidky....Nabidky typu 1500,- nebo 2000,- za komplet, vazne neberu....
Bud tak hodny a nezasirej mi to tu, dekuji...pkot píše:Tak ze je mujRadek_750iA píše:pkot píše: Ja mam zajem jen o zadni naraznik![]()
![]()
![]()
Na navrhnutou cenu jsem odpovedel...cena je 5000,-paveld píše:Kolik bys teda chtel za ten zadni, kdyz nejsi schopnej odpovedet na navrhnutou cenu? Co je to za barvu na nem (nazev pokud vis)?
Ja jsem si toho taky nevsim, ze by jsi nekde psal cenu .Radek_750iA píše:Na navrhnutou cenu jsem odpovedel...cena je 5000,-paveld píše:Kolik bys teda chtel za ten zadni, kdyz nejsi schopnej odpovedet na navrhnutou cenu? Co je to za barvu na nem (nazev pokud vis)?