hele tady je mas vobje.......
http://www.benzworld.org/gallery/pics/5 ... 2153PM.jpg
MB 190E 2,5 16V
426 a 765Nm..ale ten kour z vejfuku je hroznej, je ho stejne jako od jednoho kola, ktery tam tomu cervenymu hrabe... 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Raon píše:jojo bohuzel asi nastava doba, kdy benziny budou predjizdeny strasne preplnovanejma ropama... svet se zblaznil
![]()
ps: v praci dela typek co zna lidi od Diesel Power a ty prej maj ropny Fabie cca o 260ti konich a dokaze to prej pojet M3 e36 (teda myslim 3,0), ale stejne bych to do ty 1,9ky nerekl
no, ono je pojet a pojet, je jasný že ten krouťák dělá svý, ale jezdit s tím je podle mne nesmysl a kdyby došlo na opravdový měření sil někde na silnici tak sázím na M3, jelikož Fabka na tyhle výkony nejni stavěná a podle mne to musí mít celkem zásadní problém s přenosem výkonu na silnici, co to dělá s volantem si asi umí představit každej kdo jel někdy se silnějším předohrabem
member of zewl crew
to je jasny (ikdyz ja v tom nejel), ale oni to prej maj akorat na sprity.. A to zas chapu - takovy to nasiratko na sprinty... ono je to blby, kdyz mas M3 nebo neco podobnyho a udela te Fabie, ktery se coudi z vejfuku jak ze spalovnyMao píše:Raon píše:jojo bohuzel asi nastava doba, kdy benziny budou predjizdeny strasne preplnovanejma ropama... svet se zblaznil
![]()
ps: v praci dela typek co zna lidi od Diesel Power a ty prej maj ropny Fabie cca o 260ti konich a dokaze to prej pojet M3 e36 (teda myslim 3,0), ale stejne bych to do ty 1,9ky nerekl
no, ono je pojet a pojet, je jasný že ten krouťák dělá svý, ale jezdit s tím je podle mne nesmysl a kdyby došlo na opravdový měření sil někde na silnici tak sázím na M3, jelikož Fabka na tyhle výkony nejni stavěná a podle mne to musí mít celkem zásadní problém s přenosem výkonu na silnici, co to dělá s volantem si asi umí představit každej kdo jel někdy se silnějším předohrabem
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30ten pocit moc dobře znám, předloni mě v mimoni pojela čipovaná fabka RSRaon píše:Mao píše:Raon píše:jojo bohuzel asi nastava doba, kdy benziny budou predjizdeny strasne preplnovanejma ropama... svet se zblaznil
![]()
to je jasny (ikdyz ja v tom nejel), ale oni to prej maj akorat na sprity.. A to zas chapu - takovy to nasiratko na sprinty... ono je to blby, kdyz mas M3 nebo neco podobnyho a udela te Fabie, ktery se coudi z vejfuku jak ze spalovny
member of zewl crew
ropa jak te jednou predjede, tak uz se nechytas, pac pres ten dym uz neni nic videtMao píše:ten pocit moc dobře znám, předloni mě v mimoni pojela čipovaná fabka RSRaon píše:Mao píše:
to je jasny (ikdyz ja v tom nejel), ale oni to prej maj akorat na sprity.. A to zas chapu - takovy to nasiratko na sprinty... ono je to blby, kdyz mas M3 nebo neco podobnyho a udela te Fabie, ktery se coudi z vejfuku jak ze spalovny
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,