Doufám,že mě podpoříte vtom,že je to dobrý a proč by tam měřili v noci atd
Díky za názory a odpovědi...
Ps.aspoň mě těší,že jsme se trochu svezli...
To jsou radary,který teprve budou,včera jsem to zkoumal,někde na netu jsem našel ulice kde radary jsou a kde budou new,mezi ty nový patří právě 5.května
Tak to jsi mě trochu uklidnil,doufám,že tam nahoře nebyli i včeraHonza.net píše:Podle všeho měří, ale nefotí, ani nezaznamenávají. Pokud jedeš o 10 víc než je na světelné tabuly, tak se rozbliká, jinak nic.
Jezdím tudy téměř každý den do práce (už 3 roky) a nikdy nic. To by mi už dávno přišla kupa výzev.. A že sem tam občas auto pěkně provětral
Jinak před třema dnama tak ale stálo na kopečku PČR showcar se stroboskopem a radarem na palubě a ségru si v noci pěkně vyblejskly..
Blejskne jako kráva. A za ty 3 roky co tam jezdím téměř denně jsem je tam nikdy neviděl. A třeba když jedou v autě svejch 70, mihnu se kolem nich 100+ tak se nic nedějeBeda píše:Tak to jsi mě trochu uklidnil,doufám,že tam nahoře nebyli i včeraHonza.net píše:Podle všeho měří, ale nefotí, ani nezaznamenávají. Pokud jedeš o 10 víc než je na světelné tabuly, tak se rozbliká, jinak nic.
Jezdím tudy téměř každý den do práce (už 3 roky) a nikdy nic. To by mi už dávno přišla kupa výzev.. A že sem tam občas auto pěkně provětral
Jinak před třema dnama tak ale stálo na kopečku PČR showcar se stroboskopem a radarem na palubě a ségru si v noci pěkně vyblejskly..![]()
Ale to bych si snad všiml.Ono to v noci blýskne ne??
Tak jsem klidnější,nikdo na mě neblikal,určitě bych si všiml,přišlo by mi divný,kdyby na mě v tý rychlosti někdo blikal,abych uhnulHonza.net píše:Blejskne jako kráva. A za ty 3 roky co tam jezdím téměř denně jsem je tam nikdy neviděl. A třeba když jedou v autě svejch 70, mihnu se kolem nich 100+ tak se nic nedějeBeda píše:Tak to jsi mě trochu uklidnil,doufám,že tam nahoře nebyli i včeraHonza.net píše:Podle všeho měří, ale nefotí, ani nezaznamenávají. Pokud jedeš o 10 víc než je na světelné tabuly, tak se rozbliká, jinak nic.
Jinak před třema dnama tak ale stálo na kopečku PČR showcar se stroboskopem a radarem na palubě a ségru si v noci pěkně vyblejskly..![]()
Ale to bych si snad všiml.Ono to v noci blýskne ne??
Pro mě je tahle komunikace absolutně bezpečná s nepochopitelně nízko nastaveným rychlostním limitem (samozřejmě ve směru do centra pouze za Nuselák, pak už je to město..).
No podle všeho, jak plánují ten měřený úsek na ul 5. května, tak bude začínat u té první "blikající značky" u JS a končit u druhé, co je na 5. května na úrovni Pražského povstání (o které jsme se bavili). Takže ty blikající značky to je asi první level buzerace, a po nějakém upgradeu na druhý level tam budou fotítka a ostatní verbeš co snímá rychlost na měřném úseku.Jirka325 píše:Nesmis se toho batnejdriv to provokuje a pak se to boji, to jsou dneska lidi
Ale kdyz uz se o tom mluvi, tak jsem zaslech, ze vetsina tech blikajicich znacek kde je radar kterej je rozblikava tak se ma casem domontovat k tomu i zaznamenavaci forechtung, kterej to bude fotit, pravda ze treba na D1 jeste nez se krizi s jizni spojkou, tak tam uz je to pekne dlouho a nic tam furt neni, ale tusite nekdo co je na tom pravdy ?
Preci jenom radar neco stoji na to, aby ho tam dali jenom proto, aby blikala nejaka znacka, coz stejne kazdej ignoruje...
Super,díky moc,tam jsem přibrzdil,protože jsem stál na těch semaforech,moc díkyadam320 píše:stálej radar tam neni, když pojedeš z barandáku tak přibrzdi a koukej sem(červenej puntik), tam stává auto ve směru do centra a ve směru z centra hned naproti asi 20 metru po proudu řeky![]()
http://img205.imageshack.us/img205/412/ ... ickwx6.jpg
včera sem tama jel a stála tam bengofilcka s vředem a měřiliBeda píše:Super,díky moc,tam jsem přibrzdil,protože jsem stál na těch semaforech,moc díkyadam320 píše:stálej radar tam neni, když pojedeš z barandáku tak přibrzdi a koukej sem(červenej puntik), tam stává auto ve směru do centra a ve směru z centra hned naproti asi 20 metru po proudu řeky![]()
http://img205.imageshack.us/img205/412/ ... ickwx6.jpg