jaky radio do e30?
jaky radio do e30?
Chtel bych se Vas zeptat co byste mi doporucili za radio maxilane do 4 000 kč nejlip aby ladilo s cervenym podsvicenim e30tky . Chci aby to hralo na mp3 a aby byl dobry pomer cena/kvalita. Diky
jo a ovladani hlasitosti nejlip s koleckem
a jeste jak vyresit antenu,neni vysouvaci a docela me stve ze i kdyz je vysunuta tak nema idealni signal. Diky
a jeste jak vyresit antenu,neni vysouvaci a docela me stve ze i kdyz je vysunuta tak nema idealni signal. Diky

Re: jaky radio do e30?
radio podle toho jake se ti libi, antenu kup bud vysouvaci ale ta se mi zda na dnesni dobu nic moc tak tam normam mam antenu bezne na benzince za 250,- se zesilovacem a super.Bobik píše:Chtel bych se Vas zeptat co byste mi doporucili za radio maxilane do 4 000 kč nejlip aby ladilo s cervenym podsvicenim e30tky . Chci aby to hralo na mp3 a aby byl dobry pomer cena/kvalita. Diky
E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
Re: jaky radio do e30?
Co tam mas za antenni zesilovac?dargon píše:radio podle toho jake se ti libi, antenu kup bud vysouvaci ale ta se mi zda na dnesni dobu nic moc tak tam normam mam antenu bezne na benzince za 250,- se zesilovacem a super.Bobik píše:Chtel bych se Vas zeptat co byste mi doporucili za radio maxilane do 4 000 kč nejlip aby ladilo s cervenym podsvicenim e30tky . Chci aby to hralo na mp3 a aby byl dobry pomer cena/kvalita. Diky
BMW 323i E36
pokud chces opravdu kvalitni radio, tak zapomen na castku 4000,-:-) V tom pripade bych ti doporucil radia Alpine, Becker, Nakamichi apod. z dostupnejsich vyssi modely Clarion. A i ostatni znacky se daji, zalezi co od toho cekas. V tydle cene to bude stejne jenom zaklad. Takze vybirej teda spis podle toho jak ti padne do pristrojovky.
E60 530iA
ex BMW 318iS
ex BMW 318iS
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
V každým případě kvalitní radijo je k prdu, když hraje přes cca 20 let starý 4 papírový repráčky Nokia.
Důležitý by asi taky mělo bejt, aby mělo stejnou barvu podsvícení jako palubka.
Nebránil bych se staršímu kvalitnímu autoradiu s kazetovou mechanikou ve spojení s co nejkvalitnějším CD měničem.
Když uvidí blbej lapka díru na kazety asi se do auta ani nebude srát.
Frajeřinka je anténa v topení zadního skla. Ale ještě jsem to u žádný e30 neviděl.
Důležitý by asi taky mělo bejt, aby mělo stejnou barvu podsvícení jako palubka.
Nebránil bych se staršímu kvalitnímu autoradiu s kazetovou mechanikou ve spojení s co nejkvalitnějším CD měničem.
Když uvidí blbej lapka díru na kazety asi se do auta ani nebude srát.
Frajeřinka je anténa v topení zadního skla. Ale ještě jsem to u žádný e30 neviděl.
BMW The Ultimate Driving Machine
Já sem odpůrce klasických rádií... nikdy sem autě rádio neměl....
Podle mě je nejlepší si pořídit Mp3 přehrávač například s 30GB pamětí a na tento přehrávač si napojim auto zesilovač jakej chci... rádio stejně neposlouchám protože nejsem našampónovanej diskofil... a ty mp3 hračky ho maj většinou v sobě... no a když opouštim svího 4kolovího miláčka tak si ten přehrávač zacvaknu na sluchátka a strčim do kapsy....
asi bych doporučil přehrávač s podporou divX prodávaj se malí LCD televize který na to jdou připojit a tak nám vznikne krásný auto kino...
Podle mě je nejlepší si pořídit Mp3 přehrávač například s 30GB pamětí a na tento přehrávač si napojim auto zesilovač jakej chci... rádio stejně neposlouchám protože nejsem našampónovanej diskofil... a ty mp3 hračky ho maj většinou v sobě... no a když opouštim svího 4kolovího miláčka tak si ten přehrávač zacvaknu na sluchátka a strčim do kapsy....
asi bych doporučil přehrávač s podporou divX prodávaj se malí LCD televize který na to jdou připojit a tak nám vznikne krásný auto kino...