Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Biturb
Kontaktovat uživatele:

Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...

Příspěvek od Biturb » 27. 07. 2006 00:00

Zdravim lidicky,
nemate nekdo tip na nejake pekne stranky nebo neumi nekdo z vas nejake pekne hadry na sebe??
Taky shanim nejake botky, Narazil jsem na Sparco boty ale nelibi se mi jejich modely..
Chci si udelat radost..
Diky--urcite se to bodne i ostatnim...
Biturb@seznam.cz
E30 318i ll Suzuki Swift GTi MK1 ll Civic VTi 5g ll Omega MV6 kombiLSD ll Grand Cherokee 5.2 V8 ll e39 540i 6spd ll Honda CRX 1G 1.6i 16V ll Chrysler Grand Voyager 3.3 ll Work TDi ll
next= 740i e38+vykuchana E30??
In progress=Daihatsu Charade GTti 1.0

ales.

Re: Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...

Příspěvek od ales. » 27. 07. 2006 09:17

Biturb píše:Zdravim lidicky,
nemate nekdo tip na nejake pekne stranky nebo neumi nekdo z vas nejake pekne hadry na sebe??
Taky shanim nejake botky, Narazil jsem na Sparco boty ale nelibi se mi jejich modely..
Chci si udelat radost..
Biturb@seznam.cz
no nevím, ale na modu se specializují jiný firmy...tyhle firmy když dělají hadry, tak bud učelove nebo něco jednoduchýho pouze s logem jako reklama, žadny modní vystřelky bych nečekal...v brně v renocaru prodávaj nějaký hadry, kupoval sem si tam triko(klasika bílí s malým znakem) to bylo na showroomu a zezadu tuším mají něco od sparca, ale jak říkám vše je to učelná věc na zavody ne na maserku na srazy...

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Re: Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...

Příspěvek od DOEMIXXX » 27. 07. 2006 13:42

ales. píše:
Biturb píše:Zdravim lidicky,
Chci si udelat radost..
Biturb@seznam.cz
no nevím, ale na modu se specializují jiný firmy...tyhle firmy když dělají hadry, tak bud učelove nebo něco jednoduchýho pouze s logem jako reklama, žadny modní vystřelky bych nečekal...v brně v renocaru prodávaj nějaký hadry, kupoval sem si tam triko(klasika bílí s malým znakem) to bylo na showroomu a zezadu tuším mají něco od sparca, ale jak říkám vše je to učelná věc na zavody ne na maserku na srazy...
zaloz vlastni znacku draku a delej obleceni pro srazy :)

Miguel

Příspěvek od Miguel » 27. 07. 2006 22:45

Oblečení BMW jsem vždycky kupoval v Autecu (lifestyle shop)..dělala to po ně puma..ale to byl ještě williams..teď už jsem tam dlouho nebyl, ale byl jsem vždycky spokojen :wink: Nejdražší je Mková kolekce, ale stojí za to :!: 8)

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX » 27. 07. 2006 23:45

me oblika Boombap, ma super ceny a stoji za to :) nemuzu si na nej stezovat

Leni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leni » 28. 07. 2006 08:28

DOEMIXXX píše:me oblika Boombap, ma super ceny a stoji za to :) nemuzu si na nej stezovat
Boombap nema zadny poradny veci pro holky :?
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX » 28. 07. 2006 14:50

Leni píše:
DOEMIXXX píše:me oblika Boombap, ma super ceny a stoji za to :) nemuzu si na nej stezovat
Boombap nema zadny poradny veci pro holky :?
ale ano ma...jenze s klukama je to tezky, musis je znat a pak neni problem...na kramu je fakt ze moc veci nevysi na raminkach,ale "pod puiltem " se vzdycky neco najde...a neni problem si neco nechat dovist ze statu.... :D

Odpovědět