Zdravim lidicky,
nemate nekdo tip na nejake pekne stranky nebo neumi nekdo z vas nejake pekne hadry na sebe??
Taky shanim nejake botky, Narazil jsem na Sparco boty ale nelibi se mi jejich modely..
Chci si udelat radost..
Diky--urcite se to bodne i ostatnim...
Biturb@seznam.cz
Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...
Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...
E30 318i ll Suzuki Swift GTi MK1 ll Civic VTi 5g ll Omega MV6 kombiLSD ll Grand Cherokee 5.2 V8 ll e39 540i 6spd ll Honda CRX 1G 1.6i 16V ll Chrysler Grand Voyager 3.3 ll Work TDi ll
next= 740i e38+vykuchana E30??
In progress=Daihatsu Charade GTti 1.0
next= 740i e38+vykuchana E30??
In progress=Daihatsu Charade GTti 1.0
Re: Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...
no nevím, ale na modu se specializují jiný firmy...tyhle firmy když dělají hadry, tak bud učelove nebo něco jednoduchýho pouze s logem jako reklama, žadny modní vystřelky bych nečekal...v brně v renocaru prodávaj nějaký hadry, kupoval sem si tam triko(klasika bílí s malým znakem) to bylo na showroomu a zezadu tuším mají něco od sparca, ale jak říkám vše je to učelná věc na zavody ne na maserku na srazy...Biturb píše:Zdravim lidicky,
nemate nekdo tip na nejake pekne stranky nebo neumi nekdo z vas nejake pekne hadry na sebe??
Taky shanim nejake botky, Narazil jsem na Sparco boty ale nelibi se mi jejich modely..
Chci si udelat radost..
Biturb@seznam.cz
Re: Obleceni BMW HKS BLITZ MOMO SPARCO...
zaloz vlastni znacku draku a delej obleceni pro srazyales. píše:no nevím, ale na modu se specializují jiný firmy...tyhle firmy když dělají hadry, tak bud učelove nebo něco jednoduchýho pouze s logem jako reklama, žadny modní vystřelky bych nečekal...v brně v renocaru prodávaj nějaký hadry, kupoval sem si tam triko(klasika bílí s malým znakem) to bylo na showroomu a zezadu tuším mají něco od sparca, ale jak říkám vše je to učelná věc na zavody ne na maserku na srazy...Biturb píše:Zdravim lidicky,
Chci si udelat radost..
Biturb@seznam.cz
ale ano ma...jenze s klukama je to tezky, musis je znat a pak neni problem...na kramu je fakt ze moc veci nevysi na raminkach,ale "pod puiltem " se vzdycky neco najde...a neni problem si neco nechat dovist ze statu....Leni píše:Boombap nema zadny poradny veci pro holkyDOEMIXXX píše:me oblika Boombap, ma super ceny a stoji za tonemuzu si na nej stezovat