Ceny cabrii E30
-
mr.bouchac
Ceny cabrii E30
Taaak lidi co si myslite o cenach E30 ve ve verzi cabrio? Ted sem koukal na mobile.de a tam se ceny pohybujou od 2tis do 40tis euro.
Myslite ze si tohle auto tu cenu udrzi na delsi dobu /roky/ a nebo pude niz a niz?
Myslite ze si tohle auto tu cenu udrzi na delsi dobu /roky/ a nebo pude niz a niz?
mr.bouchac
- David Pokorný
- Kontaktovat uživatele:
Jjjo
Cena není vše.Jded o stav a o to co vše bude třeba zařídit aby to auto tady mohlo jezdit.
E30 325ic , e36 320ic , Z3 1,9 , E30 318ic , E46 330i cabrio M-paket
-
mr.bouchac
no ja to spis myslel tak ze:
poridim si ted E30 v cabru v tip top stavu dejme tomu za 200 papiru no a jak je bezne u jinych aut cena de porad dolu ale jak by to vypadalo s tou E30 cabro. kdyby se udrzovala porad tip top zda by si tu svou cenu porad drzela?
ja vim napadaj me blbosti
ale zajima me to 
poridim si ted E30 v cabru v tip top stavu dejme tomu za 200 papiru no a jak je bezne u jinych aut cena de porad dolu ale jak by to vypadalo s tou E30 cabro. kdyby se udrzovala porad tip top zda by si tu svou cenu porad drzela?
ja vim napadaj me blbosti
mr.bouchac
Pokud bude tak jak říkáš, tak tu cenu mít bude dlouho a možná se i dá říct, že během dalších let bude i stoupat - je to v poměru stav+stářímr.bouchac píše:no ja to spis myslel tak ze:
ja vim napadaj me blbostiale zajima me to
a
z cabria sa tesis len dva krat ked ho kupis a ked ho predas. Ja si myslim ze za taku cenu ho tu uz nepredas lebo kazdy kto ma zaujem o take auto si ho vie doniest zo zapadu kde su tieto auto vzdy v lepsom stave ako u nas ale vyskusaj
Re: a
To jsou mi věci, čím déle mám cabrio, tím víc mě baví a že bych byl šťastnej, kdybych ho měl prodávat to pochybuju.majo318 píše:z cabria sa tesis len dva krat ked ho kupis a ked ho predas. Ja si myslim ze za taku cenu ho tu uz nepredas lebo kazdy kto ma zaujem o take auto si ho vie doniest zo zapadu kde su tieto auto vzdy v lepsom stave ako u nas ale vyskusaj
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz vezmu stav nekterych cabrii E30 u nas kolem 70 tacu tak jen rikam no je jasny proc ta cena je
a ty pekny jdou uplne za jiny kacky ostatne jako treba cupe za 10 a cupe za 80 nebo i vic..
jen treba M3 E30 byly pred 7 let sehnatelny top za 200 czk dnes tak 300 czk to samy ve stejnym stavu u cabrii to bude pomalejsi narust ale cim starsi a zachovalejsi tim lepsi a navic treba moje cabro by byt ma i nemeckej puvodni tp neslo dneska prihlasit nebot ma individualni prihlaseni zadny ABE nebo globalku.....
tot muj nazor
jen treba M3 E30 byly pred 7 let sehnatelny top za 200 czk dnes tak 300 czk to samy ve stejnym stavu u cabrii to bude pomalejsi narust ale cim starsi a zachovalejsi tim lepsi a navic treba moje cabro by byt ma i nemeckej puvodni tp neslo dneska prihlasit nebot ma individualni prihlaseni zadny ABE nebo globalku.....
tot muj nazor
Tel : 773 622 822