lizo na plasta
lizo na plasta
koupim lizo na plastaka,jen za rozumnou cenu, s tim mym se na dalnici odporoucela srnka....uf.....
- Spooky-0987
- Spooky-0987
Kdyz to bude vylagrovanej kus zeleza, dal bych ti kontakt
Hele, novej stoji 900, za listu z tvrdyho plastu...nekup to, 200 byl priklad a vy jste se toho chytli hur nez hovno kosile. Kdyz bude nekdo z prahy a nabidne mi to za podobno jako spooky, beru, ale do varu pro kus plastu
, kapisto? Uz jsem ho jednou kupoval a zacina me tenhle kousek na mym baworu pekne srat, stejne jako vzhled bez nej
500 je fakt zlodejina, jde mi o princip, ja taky prodavam sport pruziny za 4kila a ne za litr
jsou to stary a jety veci 
Hele, novej stoji 900, za listu z tvrdyho plastu...nekup to, 200 byl priklad a vy jste se toho chytli hur nez hovno kosile. Kdyz bude nekdo z prahy a nabidne mi to za podobno jako spooky, beru, ale do varu pro kus plastu
500 je fakt zlodejina, jde mi o princip, ja taky prodavam sport pruziny za 4kila a ne za litr
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co se ti zda na 500,- zlodejna
holt neco stoji vic neco min
a taky bude rozdil v cene od smelku ktery rozebiraj auta jak na bezicim pasu nez od cloveka kterej uz z jakekoli duvodu rozprodava svoje auto do kteryho treba x kc nastrkal
a nic ti nebrani bezet do autokelly polozit jim 1700,- na stul nebo v autecu 2500,- a dostanes stejnej kus plastu jako tady za tech zlodejskejch 500,- no ale zpet
jedno bych pro tebe mel a necham ti ho za 500,- (norm. 800,-) pouze z duvodu ze neni v top stavu a origo (je koupene pred cca 3mesicema v kelly).... par nalomenych drzacku ale na aute drzi v poho muzes si ho klidne na miste nasadit
+ ti muzu nechat cca 5ks origo new drzaku za 10,- ks a treba uz to lizo neztratis

jedno bych pro tebe mel a necham ti ho za 500,- (norm. 800,-) pouze z duvodu ze neni v top stavu a origo (je koupene pred cca 3mesicema v kelly).... par nalomenych drzacku ale na aute drzi v poho muzes si ho klidne na miste nasadit
+ ti muzu nechat cca 5ks origo new drzaku za 10,- ks a treba uz to lizo neztratis

- Spooky-0987
trhnete si nohou , prdel si umim delat taky
, je mi jasny, ze za tuhle cenu se to neprodava, ale taky nikdo nevyloucil, ze by mi to za to nekdo nenechal, proste je mi lito za to ty prachy dat, kdyz uz to kupuju podruhe a do toho predku jsem po te srnce uz nasral dost.
zajimalo by me kdo z vas "vtipnych showmanu" skrtnul ve 140 srnku a pak si na auto kupoval i dily, o kterych ani nevi, ze tam jsou
? t d d ttttttttttttttt
p.s. ta M3 je fakt predrazena
p.s. ta M3 je fakt predrazena