A jestli máte někdo nějakej pěknej kousek na prodej tak ukázat ))
Díky moc.
ne ne není dovezená je z čr do tý doby než se dostala ke mně tak byla servisovaná u nás v plzni v inveltu...mno jo folie tam jsou no pruh na okně je origo...ale stejně si myslím že po foliích nepujdou je daleko víc věcí po kterých by měli jít....hm ono záleží v čem těch 150 poníků máš ...já je měl v E34 a byl to neskutečnej lenoch...ted má skoro 192 a už se hýbe trošku líp...Danouch píše:Jejda to vypada fakt moc hezky ) Teda aspon na první pohled.Typoval bych že je to od někud dovežený ne ? Mě by sto koniků stačilo.Teď mám 150 a akorát mě to provokuje pořád někoho na křižovatkách provokovat a předjíždět a jelikož nám za to soudruzi za chvíli začnou dávat bodíky tak nechci nikam moc spěchat a tohle je ten první krok k úspěchu )) I když v tomhle případě bych asi nedostal pokutu za rychlost ale spíš za technický stav.Myslím kvůli těm černým oknům a pruhu na čelním skle )) Ale jinak se mi fakt líbí a budu o něm asi přemýšlet.
fotky nějaký ještě mam ale nechce se mi je sem dávat kdyžtak mužu poslat po icq,s tou spotřebou já sám ani nevím...zatím jsem s ní najel sotva 500km a to jsem ruzně zkoumal co je ok a co ne atd...Danouch píše:Mno mám je v Lanceru GTI. Váží kolem tuny takže autičko celkem lehký a živý )Akorát mi trošku vadí spotřeba ale zase to jede mno. Za kolik se dá jezdit s tímhle ?teda né že by to bylo rozhodující, ale jestli jezdím za 11 nebo za 8 to už je rozdíl. Nějaký větší foto nebo ještě nějaký jiný nemáš ?