Přepis auta s tp v depozitu
- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Přepis auta s tp v depozitu
Chtěl jsem si koupit nabouraný bmw e30 320i s tp v depozitáři a řekl jsem známímu ať se na tom podívá on mi řekl že bych tohle měl koupit auto jedině kvůli papírům jenže nevim jak vyřídit přepis papírů na sebe když je to nepojízdný a poznávačky jsou v depozitáři 
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
Re: Přepis auta s tp v depozitu
muselo by to mit paltnou technickou aby to šlo vzit z depozitu. pak se stim da něco dělatCrazytony píše:Chtěl jsem si koupit nabouraný bmw e30 320i s tp v depozitáři a řekl jsem známímu ať se na tom podívá on mi řekl že bych tohle měl koupit auto jedině kvůli papírům jenže nevim jak vyřídit přepis papírů na sebe když je to nepojízdný a poznávačky jsou v depozitáři
318i M10
Re: Přepis auta s tp v depozitu
muselo by to mit paltnou technickou aby to šlo vzit z depozitu. pak se stim da něco dělatCrazytony píše:Chtěl jsem si koupit nabouraný bmw e30 320i s tp v depozitáři a řekl jsem známímu ať se na tom podívá on mi řekl že bych tohle měl koupit auto jedině kvůli papírům jenže nevim jak vyřídit přepis papírů na sebe když je to nepojízdný a poznávačky jsou v depozitáři
318i M10
- Jan Kučera
Bohuzel panove toto jsem jiz resil nekolikrat a bohuzel naš STUPIDNI STATNI SYSTEM nezna jinou variantu nez nalozit na plato a hura na STK + samozrejme povinne ruceni pro prepis.
BANANYSTAN
BANANYSTAN
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Rady baby (mojí babičky)
Babička mi říkala že je možnost získat plnou moc na přepis a pak už si to akorát odvezu a přihlásim až to bude hotový 
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
Re: Rady baby (mojí babičky)
no jenže techničák Ti nevydaj z depozitu bez STK a pojistkyCrazytony píše:Babička mi říkala že je možnost získat plnou moc na přepis a pak už si to akorát odvezu a přihlásim až to bude hotový
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
bože to je zas téma
tato operace "převod v depozitu" nelze!
musíš mít jako nový majitel evidenčku a tu ti bez STK a auta neudělaj, takže babča musí udělat STK, vyzvednout značky z depozitu a odhlásit to na novýho majitele
ty musíš udělat evidenčku a sjednat pov. ručení a potom přihlásit (800,-)
no a až potomhle kolotoči dát zpět SPZky do depozitu (100,-)
nechápu proč si někdo dává SPZ do depozitu, nakonec je to složitější než zaplatit pár kaček na růču, vyjimku u mě maj jezedáci, kteří držej 40 traktorů a mimo sezonu je neuživěj, slyšel sem že se to má časem zrušit, to bude mazec
musíš mít jako nový majitel evidenčku a tu ti bez STK a auta neudělaj, takže babča musí udělat STK, vyzvednout značky z depozitu a odhlásit to na novýho majitele
nechápu proč si někdo dává SPZ do depozitu, nakonec je to složitější než zaplatit pár kaček na růču, vyjimku u mě maj jezedáci, kteří držej 40 traktorů a mimo sezonu je neuživěj, slyšel sem že se to má časem zrušit, to bude mazec
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
V tom prvnim máš pravdu ale v druhem připadě nikoliv.Kdyš použivaš auto či motorku pul roku tak se to vypati dát do depozitu.samozřejmě je dobry mit stále platnou technickou aby to bylo bez komplikaciMazety píše:bože to je zas téma![]()
318i M10
- Spooky-0987