do pondelka hlasovani o vzhledu podlozek pod RZ
Tak jsem trchu patral po tech obalkach a jedina pouzitelna, rozměry 545x" neco"..19.90,-/ks..tak ze vam doufam je jasny, že než ta jedna podložka projde celym tim aparatem tak vyjde mozna i na 2x vis nez je puvodnich 30.-/ks
Doufam, že ted me pošta nezklame a budou mit v nabidce neco použitelnýho..vim že když jsem si objednaval ty podložky co mam ted na aute, tak mi prisly v bublinkovy obalce "na miru"
A to postovny od Fleyho rozpocitame "na hlavu" to bude spravedlivejsi, doufam, že s tím souhlasíte...
Doufam, že ted me pošta nezklame a budou mit v nabidce neco použitelnýho..vim že když jsem si objednaval ty podložky co mam ted na aute, tak mi prisly v bublinkovy obalce "na miru"
A to postovny od Fleyho rozpocitame "na hlavu" to bude spravedlivejsi, doufam, že s tím souhlasíte...
320i coupe "plastak"
[citace="Tweety"]Já souhlasim.... i když je nás dost co bydlíme blízko u sebe, jestli by potom nebylo lepší, že by se to poslalo jednomu člověku a uspořádal by se menší srazík kde by se to rozdalo. Možná by to alespoň dokopalo pár lidí k tomu se srazit
Každopádně s cenou souhlasim jak už jsem řekl na začátku[/konec_citace]
Tim by se uštřilo spoustu peněz na "rozesílacím aparátu"..ale zase bude problém s trefit do nějakýho termínu...nepředpokládám, že se vam na podložky bude chtít čekat až do srpna...
Tim by se uštřilo spoustu peněz na "rozesílacím aparátu"..ale zase bude problém s trefit do nějakýho termínu...nepředpokládám, že se vam na podložky bude chtít čekat až do srpna...
320i coupe "plastak"
- Lospiratos
AKTUALIZACE
Severní čechy:
Zatím celkem: 21 ks
Cena bude následovná:cena podložky od Fleryho + poštovné od Fleryho rozpočítané "na hlavu" + cena obalky(obalek) + poštovné ode mě k vám
Peníze budou na účet, číslo později upřesním.
jinak podložky se k vám dostanou cca v pulce června (5.-8. června bych mel maturovat a tak maximalne přijmu balik od Fleryho), tak bych to viděl, že 9. bych je mohl začít rozesílat
Dotazy nebo další objednávky přes SZ nebo na ICQ
Severní čechy:
- Kubax - 5 ks
- ČernýPetr - 5 ks
- euromen - 2 ks
- Tweety - 2 ks
- maca - 7 ks
Cena bude následovná:cena podložky od Fleryho + poštovné od Fleryho rozpočítané "na hlavu" + cena obalky(obalek) + poštovné ode mě k vám
jinak podložky se k vám dostanou cca v pulce června (5.-8. června bych mel maturovat a tak maximalne přijmu balik od Fleryho), tak bych to viděl, že 9. bych je mohl začít rozesílat
320i coupe "plastak"
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak udelame malej regional sraz a uásetrime za postuKubax píše:AKTUALIZACE
Severní čechy:
- Kubax - 5 ks
- ČernýPetr - 5 ks
- euromen - 2 ks
- Tweety - 2 ks
- maca - 7 ks
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já myslim, že jeden den na dvě hoďky se ti nic nestane...Kubax píše:maca:"tak udelame malej regional sraz a usetrime za postu"
ja se tomu nebráním, ale zatím to ma v rukou naše matikářka![]()
A nebo by potom bylo lepší, kdyby třeba od Fleryho vzal ty podložky někdo z nás, kdo je schopen srazu a jen tobě by se to třeba poslalo ?! Nemyslím to zle, ale proč kvůli jednomu, který nemůže na sraz, budou ostatní platit poštovný, když to není potřeba
Tweety píše:Kubax píše:maca:"tak udelame malej regional sraz a usetrime za postu"
ja se tomu nebráním, ale zatím to ma v rukou naše matikářka![]()
Já myslim, že jeden den na dvě hoďky se ti nic nestane...Já taky maturoval a nějakej čas se vždycky našel
A nebo by potom bylo lepší, kdyby třeba od Fleryho vzal ty podložky někdo z nás, kdo je schopen srazu a jen tobě by se to třeba poslalo ?! Nemyslím to zle, ale proč kvůli jednomu, který nemůže na sraz, budou ostatní platit poštovný, když to není potřebaAle stejně bych raději, kdyby jsme se srazili všichni včetně Tebe
ja sem v pohodě a času mám dost(až moc),ale doma z toho delaj kovbojku..pro me sraz není problém..(protože s oraganizací nějakýho srazu se se to do toho +- 9.června stejně asi nestihne)já přijedu na sraz hrozně rád,poznat nový lidi ať v srpnu nejedu úplně do neznáma...na jednom auto-srazu už jsem byl a celkem se mi to tam líbílo a našel sem si tam pár kamrádů...
samozřejmě se jinýmu řešení nebráním,ale zatím to nechávám oteřený, ona ta matura nějak dopadne..ono je přeci lepší jít v září než prolítnout a dát si opáčko...na vysokou už sem přijatej, takže aspoň tyhle nervy mi už opadly..už stačí "jen" odmaturovat...
320i coupe "plastak"
maca píše:jasanek, z matury si nic nedelej! kdyz te tam drzeli 4roky, tak uz budou radi, ze te vykopnouproste snad se ti to podari nejak okecat
jinak jestli vis prd, tak ted uz to stejne nedozenes
to si taky rikam, ze kdy uz me k ni pustej,tak se nebudou obtezovat s tim,aby me pak suse oznamili, ze si me tam jeste rok nechaj
ted mi jde hlavne o tu matiku ta mi ted nejak nejde..cestina je "okecatelna" praktickou si snad obhajim, kdyz je to "moje dite" a odborny sou z vetsi casti stejny a ucivo jde "portovat" z predmetu do predmetu...
320i coupe "plastak"