ložiska
ložiska
zdravim vsechny,vim ze takovyhle veci by se meli kupovat novy,ale bohuzel moje fin.situace mi to ted nedovoluje.nedavno sem kupoval novy spojovacky a brzdy a ted mi odeslo pravy predni lozisko a na novy mi uz nezbilo.nemate nekdo na prodej nejaky treba ze zbouranyho auta ve slusnym stavu,staci mi kdyz nebude hucet a kolo se nebude klepa tak na 2-3 mesice nez nasetrim na novy,potrebuju jezdit a s timhle to uz moc nejde.jedna se o plastaka 320i s abs.Diky vsem
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Mám celej Mc-Pherson z 6 vála - větší průměr pro ABS.
Jinak to ani asi řešit nemůžeš, když nechceš investovat do novýho + demontáž starýho a montáž novýho.
Při demontáži to ložisko dostane tak na prdel ( sundaváš ho za vnější kroužek ), že s velkou pravděpodobností, i když ho sundáš v celku, tak ho za krátkej čas zas budeš schánět znova.
Jinak to ani asi řešit nemůžeš, když nechceš investovat do novýho + demontáž starýho a montáž novýho.
Při demontáži to ložisko dostane tak na prdel ( sundaváš ho za vnější kroužek ), že s velkou pravděpodobností, i když ho sundáš v celku, tak ho za krátkej čas zas budeš schánět znova.
BMW The Ultimate Driving Machine
Pri demontazi se lozisku nestane prakticky nic, sam jsem daval jety lozisko na auto a uz mam na nem najeto dalsich 30t km bez problemu. Lozisko je na cepu tehlice nalisovany s velmi malym presahem, v nekterych pripadech jde prakticky sundat rukou.DAN píše:Mám celej Mc-Pherson z 6 vála - větší průměr pro ABS.
Ale jinak preju dobre porizeni pri prodeji McPhersnu