e30tky sou zadanym zbozim jdou po tomhle aute samy zmrdi hlavne mezi cikanama velmi oblibena znacka....A hlavne jak e 30 polevila na cene tak ted je to trnem v oku i policii pac kdyz vydej tricu reknou si aaaaa hele ho ..nehoraznym stylem se tady u tohohle auta smelej papiry kastle a vubec vsechno kolem njn na svete sou hold zmrdiMpower píše:to ja taky, a pak mi behem nekolika tydnu rekli dve ahoj... jestli nekdo mate konexe do parlamentu, zkuste protlacit zakon schvalujici legalni popravu zlodeje auta pristizeneho majitelem..scepy píše:sorry za OT, ale co je ten allrisk?![]()
držím palce!!! ja si do nedávna myslel, že se e30 NEkradou...
Pomoooc Ukradli mi E30!!
- Lospiratos
Našlo se
Tak o víkendu mi volali benga že prej našli moji karu u Příbrami.Hned sem tam vyrazil, a musim řict že sem rad že je to ješte celkem ve slušnym stavu až na pár drobností- ale i tak bych řek že se asi trochu prohnu než to dam do kupy.Ukradli to nějaky smažky byly tam jehly a nejaky huleni v kasliku, vyskubli mi origo bawaria radio a hodili ho do kufru zmrdi
foto : http://img89.imageshack.us/slideshow/pl ... 9698b.smil
vylomena spinaci skřínka
vytrhany plasty kolem volantu
deklik pod volantem je uplne rozlomenej
chybí mi jedna černá okapová lišta na straně spolujezdce
záslepka na mlhovku na řidičově straně
na tý samí straně chybí i tunel pro přívod vzduchu k brzdám
lízátko je taky v píči
zámky ale sou celkem neposkozeny az na ten v nádrži a na kasliku
volant je taky zdemolovanej
tak kdyby se vam neco s toho valelo doma tak mi dejte vědět
Jinak sem se chtel zeptat ,kde si mám nechat udělat spínací skřínku +
asi možná bude lepší vyměnit zámky. Chci tam dát nový ale nevim jestli si mam neco priplatit a nechtat si to udělat origo v autecu nebo jestli k Petrovi na černák ???!??Bojim se toho že když si to necham udelat nekde tak oni by si mohli nechat nejaky kopije a pak mi mazlika zase ukrast.
Poradte please.
Zatim to mam u strjce v garaži takže ty zamky sou celkem urgentni.
foto : http://img89.imageshack.us/slideshow/pl ... 9698b.smil
vylomena spinaci skřínka
vytrhany plasty kolem volantu
deklik pod volantem je uplne rozlomenej
chybí mi jedna černá okapová lišta na straně spolujezdce
záslepka na mlhovku na řidičově straně
na tý samí straně chybí i tunel pro přívod vzduchu k brzdám
lízátko je taky v píči
zámky ale sou celkem neposkozeny az na ten v nádrži a na kasliku
volant je taky zdemolovanej
tak kdyby se vam neco s toho valelo doma tak mi dejte vědět
Jinak sem se chtel zeptat ,kde si mám nechat udělat spínací skřínku +
asi možná bude lepší vyměnit zámky. Chci tam dát nový ale nevim jestli si mam neco priplatit a nechtat si to udělat origo v autecu nebo jestli k Petrovi na černák ???!??Bojim se toho že když si to necham udelat nekde tak oni by si mohli nechat nejaky kopije a pak mi mazlika zase ukrast.
Poradte please.
Zatim to mam u strjce v garaži takže ty zamky sou celkem urgentni.
316i Cupé rv.89 černá metalíza - ukradeno
316i Cupé r.v.90 bílá - ukradeno - našlo se
čorky
Ptal jsem se známého z leasingovky a All-risk na E30 od ČP 9.900 Kč ročně .. nevim, kde to vzal .. já jsem mu jen posílal ofocený TP. Každopádně i u nás na sídlišti (Praha) se čas od času ztratí nějaká E30, tak jsem si to dal radši na hlídané parkoviště a mám klid (9.000 Kč ročně).
Škoda 105 M -> BMW 318 iS = smrtící kombinace 
Dezinfekce probíhala velice dukladne - peknej humus.. taky si myslim že tam ty jehly naraficily protože v aute bylo nomalne CD s vypalenejma fotkama tech typu takže bega už zajistili trestní stíhání...prej.. takže sem zvědavej jak se to s nima jeste vyvyne .... je to cely nejaky podezřely...
316i Cupé rv.89 černá metalíza - ukradeno