poprve vyprany triko na 30° v pracce naruby a po vyndani mam obycejny triko za 200,- bez loga jen s posranym napisem maranelo
takze diky...
Ještě pár log mi zbylo doma, tak ti můžu dát další... Dělali to ve firmě Tomprint (www.tomprint.cz) a teplota lisování byla taková, jakou uvedl Pawka, když mi ty vyřezaný nápisy a loga dával...Maranelo píše:tak sem pekne nasranej![]()
poprve vyprany triko na 30° v pracce naruby a po vyndani mam obycejny triko za 200,- bez loga jen s posranym napisem maranelo![]()
a leto jeste ani nezacalo
![]()
takze diky...by me zajimalo ktera firma tohle dostala za ukol teda podle me uz je stejne krachla aspon doufam s jeji kvalitou prace
no to je doporuceni v pravej casFx píše:takže asi doporučím tak leda prát to ručně
Adam se jako jedinej ozval s tím, že mu to po Silvestru vyprala matka, takže nevěděl, jakým způsobem.Maranelo píše:no to je doporuceni v pravej cas![]()
![]()
hromadna reklamace zmrdum z tomprintu![]()
![]()
no nic vidim ze nic nezmuzu tak aspon ze jeste mam to puvodni trikoto mam prany uz xxkrat a porad v pohode jen uz trosku svetlejsi
No...já nevim...je to ze stejnýho materiálu kterej v práci používáme na všechny trika co tisknem a žádný se nám nevrátilo....sám sem si z toho nějaký věci vyráběl, a žádnej problém sem s tim neměl...jestli se vám to nějak hromadně sere tak můžu dodat nový loga....ale fakt si nejsem vědomej toho že bych to vyrobil z nějaký sračkyMaranelo píše:tak sem pekne nasranej![]()
poprve vyprany triko na 30° v pracce naruby a po vyndani mam obycejny triko za 200,- bez loga jen s posranym napisem maranelo![]()
a leto jeste ani nezacalo
![]()
takze diky...by me zajimalo ktera firma tohle dostala za ukol teda podle me uz je stejne krachla aspon doufam s jeji kvalitou prace
To, který jsi žehlil ty Maxovi, drží. Jenže ta reklamka na to nedala záruku, že to bude držet, protože to je na jiný fólii než používají oni. Postup, kterej jsi mi dal, ale dodrželi. Tak těžko říct, kde je zakopanej pes...Pawka G. píše: No...já nevim...je to ze stejnýho materiálu kterej v práci používáme na všechny trika co tisknem a žádný se nám nevrátilo....sám sem si z toho nějaký věci vyráběl, a žádnej problém sem s tim neměl...jestli se vám to nějak hromadně sere tak můžu dodat nový loga....ale fakt si nejsem vědomej toho že bych to vyrobil z nějaký sračky
...a docela by mě zajímalo, jestli otáčivou bubnovou sušičkou není myšleno i odstřeďování v normální pračce, vyzná se v tomhle někdo? Účty od toho mám, takže pokud se 100%ně dodržely tenhle pokyny, můžu se pokusit reklamovat.Fx píše:POKYNY PRO PRANÍ A ŽEHLENÍ: Perte při max. 40 stupních potisknutou stranou uvnitř, nepoužívejte bělící prostředky, nepoužívejte otáčivou bubnovou sušičku a nežehlete přes potisk (pouze přes pečící nebo kopírovací papír).
No dneska mi na mail odpověděli v tom duchu, že termotransferem to má vydržet cca 10 praní, na to, že některý nevydržely ani jedno praní, žádná reakce. Pokud se ti to odlupuje, ale není to pryč, prý stačí vzít pečící papír a přežehlit to logo přes něj a prý by to mělo zas držet... Je to bejkárna a pěkně mě to sereTony píše:Já nevím, přesně jak píšeš, budou se vymlouvat a budou mít na co, takže bych tomu moc nadějí nedával.