Nábu k volantu na E30
Nábu k volantu na E30
Koupím nábu k volantu na E30...
já bych možná vzal ten volant i bez nábi.Když mi pošleš fotku.extreme píše:nábu bych ti prodal s volantem za 1500,- i s radiskou.. samotnej volant mi bude naprd.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
naba pokud neni podomacku delana je ze slitiny hliniku a jde bezproblemu prevrtatTony píše:Počet šroubů, rozteč, popř. aspoň značka volantuNejsou všechny stejný, tak abys nebyl nepříjemně překvapen
PRODEJ a MONTÁŽ AUTOHIFI,
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
No nevim, z 5ti děr na 6 a naopak? Měl sem nábu pro Raid, na kterej byly stěny zesílený jenom v místech pro šrouby, tam bych toho radši moc nepřevrtával. A pokud bych např. měl 2 nabídky, radši bych vybral tu která bude originál, na tom se asi shodneme.
Aby to nevypadalo že to tu chci jenom za*írat, jednu nábu mám, má šest děr, Momo. (od raidu a victoru se liší asi o 1mm v rozteči ale přesný čísla nevim)
Aby to nevypadalo že to tu chci jenom za*írat, jednu nábu mám, má šest děr, Momo. (od raidu a victoru se liší asi o 1mm v rozteči ale přesný čísla nevim)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967