střecha na kabrio
střecha na kabrio
Ahoj
Vím, že už se to tady určitě řešilo, ale sháním někoho, kdo by mi udělal novou střechu na kábro.
Můžete mi poradit nějaký kontakt?
Díky moc !!
Vím, že už se to tady určitě řešilo, ale sháním někoho, kdo by mi udělal novou střechu na kábro.
Můžete mi poradit nějaký kontakt?
Díky moc !!
e30 318i Coupé
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
I'm proud to be part of the Legion of drivers who make up the BMW Army
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
www.veteran-calounictvi.cz
Kontakt na tuhle firmu jsem dostala nezavisle od dvou lidi s vybornejma referencema, vlastni zkusenost zatim nemam... Zitra ti snad budu moct napsat vic, protoze tam zrovna jedu pro auto. Nechala jsem si teda jenom menit zadni okno, ne sit celou strechu, ale i tak by se na tom mohlo dat neco poznat...
Kontakt na tuhle firmu jsem dostala nezavisle od dvou lidi s vybornejma referencema, vlastni zkusenost zatim nemam... Zitra ti snad budu moct napsat vic, protoze tam zrovna jedu pro auto. Nechala jsem si teda jenom menit zadni okno, ne sit celou strechu, ale i tak by se na tom mohlo dat neco poznat...
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
střecha na kábro
Díky moc za ochotu
Kdokoli byste měli nějaký informace, dejte prosím vědět !!
Fakt díky
Kdokoli byste měli nějaký informace, dejte prosím vědět !!
Fakt díky
e30 318i Coupé
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
střecha na kábro
Tak sem zjistil, že ta střecha vyjde minimálně na 30 tisíc, což je pro mě absolutní nesmysl...
Nemáte pro mě někdo nějaké jiné řešení ?
Nemáte pro mě někdo nějaké jiné řešení ?
e30 318i Coupé
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
e30 325i Cabrio (2x)
e34 525i Sedan
e36 318iS Coupé
e39 530i Sedan
Třeba tohle, ale musí sehnat někoho, kdo ti to přehodí a nebo se do toho pustit sám.
http://cgi.ebay.de/BMW-E30-E-30-CABRIO- ... dZViewItem
A nebo pokud ta střecha není tak hrozná, tak se na Ebay prodává sada záplat, jsou různě velký a máš to i s lepidlem.

http://cgi.ebay.de/BMW-E30-E-30-CABRIO- ... dZViewItem
A nebo pokud ta střecha není tak hrozná, tak se na Ebay prodává sada záplat, jsou různě velký a máš to i s lepidlem.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Zkuste se zeptat ještě na BMW klubu, vím, že minulej rok jsem na regionálu kecal s človíčkem, kterej si nechal dělat střechu na E30 dokonce mi ukazoval nějakej vzorník a říkal, že za ní dal 20 až 25 (už si nepamatuju přesně, ale bylo to taky někde v jižních čechách. Možná si ho pamatujete s plešnic, střechu měl červenou (bordó) a byla taky pěkně udělaná!
Tenhle clovek mi prave daval kontakt na tu firmu z Pisku, jak jsem sem davala ten odkaz... Moc lidi to asi delat nebude, a tady jsou fakt dobry...Miguel píše:Zkuste se zeptat ještě na BMW klubu, vím, že minulej rok jsem na regionálu kecal s človíčkem, kterej si nechal dělat střechu na E30 dokonce mi ukazoval nějakej vzorník a říkal, že za ní dal 20 až 25 (už si nepamatuju přesně, ale bylo to taky někde v jižních čechách. Možná si ho pamatujete s plešnic, střechu měl červenou (bordó) a byla taky pěkně udělaná!
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
Aha, tak to jsem se trefil dobřeLeni píše:Tenhle clovek mi prave daval kontakt na tu firmu z Pisku, jak jsem sem davala ten odkaz... Moc lidi to asi delat nebude, a tady jsou fakt dobry...Miguel píše:Zkuste se zeptat ještě na BMW klubu, vím, že minulej rok jsem na regionálu kecal s človíčkem, kterej si nechal dělat střechu na E30 dokonce mi ukazoval nějakej vzorník a říkal, že za ní dal 20 až 25 (už si nepamatuju přesně, ale bylo to taky někde v jižních čechách. Možná si ho pamatujete s plešnic, střechu měl červenou (bordó) a byla taky pěkně udělaná!

A koukam, že od tebe také dobré reference, tak to je jedině dobře

www.veteran-calounictvi.cz
Pěkně drahý, dá se to pořídit stejně kvalitně a levnějc
Někde jsem měl číslo někam do jeseníku, na firmu co to dělá taky. Práce dobrá. Nevím zda to najdu.
Jinak ta ebay je taky gut
Pěkně drahý, dá se to pořídit stejně kvalitně a levnějc
Někde jsem měl číslo někam do jeseníku, na firmu co to dělá taky. Práce dobrá. Nevím zda to najdu.
Jinak ta ebay je taky gut
S BMW na věčné časy!