Pro lepší představu zasílám foto:

¨BMWAK píše:to cheš na cupe??jedno tu mám na zahradě tak by to snad nebyl problém...jen doufám že je to tam celí:-/
ok tak já na to zítra mrknu jestli tam není třeba díra po repráku a dám vědět...(kdybych zapomněl tak se ozvy)Beda píše:¨BMWAK píše:to cheš na cupe??jedno tu mám na zahradě tak by to snad nebyl problém...jen doufám že je to tam celí:-/
Jojo,do coupe,plasťák,je to na moje isíčko
ok tak já na to zítra mrknu jestli tam není třeba díra po repráku a dám vědět...(kdybych zapomněl tak se ozvy)Beda píše:¨BMWAK píše:to cheš na cupe??jedno tu mám na zahradě tak by to snad nebyl problém...jen doufám že je to tam celí:-/
Jojo,do coupe,plasťák,je to na moje isíčko
Tak to bohužel nevím,NEVÍ TO NÁHODOU NĚKDO???Lospiratos píše:caues bedo no hele ted budem rozdelavat complet coupatko ale je to chrom sle tohle je stejny jak na plasta ne??? Napis muzu ti to vyriznout a sem z prahy vid:)
Super,kdy by jsi byl schopen to říznout??Lospiratos píše:Hele dneska sem na to koukal a potesim te je to cely neporusenyPodle odhadu i stejny
cau bedo auto fucBeda píše:Super,kdy by jsi byl schopen to říznout??Lospiratos píše:Hele dneska sem na to koukal a potesim te je to cely neporusenyPodle odhadu i stejny
A sakra,odhaduju že jsi ho měl společně s Lospiratosem=moje poptávka opět aktuální???hrb.ttoda píše:cau bedo auto nam odtahliBeda píše:Super,kdy by jsi byl schopen to říznout??Lospiratos píše:Hele dneska sem na to koukal a potesim te je to cely neporusenyPodle odhadu i stejny