Prosim,prosi,prosim.
Prednedavnom som menil na svojej 318i M40 vacku a zdvyhadka z inej 318i ale v dobrom stave.Motor isiel po vymene skvele.Ale ked som na nom uz nabehal asi 5000km zacinaju mi znovu poklepavat rozvody.Aj pri starte po oprave motor neklepal a teraz uz zaklepe aj ked stoji len pol dna.asi ma porazi.
Moze byt nieco zapchate?
Mal uz niekto z vas takyto problem?
PS:lejem tam plnu syntet. 5W40 uz niekolko rokov.Ale asi pred dvoma rokmi som asi na 3 vymeny dal 0W40.
Rozvody
Ach jaj nejako som to poplietol.PrepacMax-Max píše:v prvom rade si ujasni, ci sa pytas na rozvody alebo hydrostely.
to ze si dal pred x rokmi olej akykolvek je v sucasnosti uplne sumak.
Jasne ide o hydro zdvyhadka.
Moze to byt tym ze sa tie suciastky po vymene nejako usadili a preto to zacalo klepat?
Lebo po oprave to islo uplne super.Ani som nechcel verit ze to je moj motor.
BMW E30 318i M40
- gusto318is
Neviem, hydroštely su podľa mňa z kategórie dielov, ktoré sa proste menia výhradne za nové, tiež som ich menil pred 2 rokmi a bolo ich 2x toľko, ako u teba
Osobne nevidím dôvod liať do M40 plnú syntetiku. Ja dávam do IS polosynt 10W40 od Fuchs a pokiaľ viem, robí to tak 99% majiteľov a nikto s tým nemá problém. Na tvojom mieste by som asi začal zmenou maziva.
Osobne nevidím dôvod liať do M40 plnú syntetiku. Ja dávam do IS polosynt 10W40 od Fuchs a pokiaľ viem, robí to tak 99% majiteľov a nikto s tým nemá problém. Na tvojom mieste by som asi začal zmenou maziva.
ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring