Olej Valvoline 10W60
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Olej Valvoline 10W60
Takže jak již někteří vědí, hodláme hromadně na tuto sezónu objednat olej 10W60 od Valvolineu.
Čili na tomto CCM bych sepsal nějáký pevný seznam lidí, kteří mají o olej zájem. Předběžně sem napiště kdo chce kolik litrů.
Než se olej bude objednávat /Lupik bude objednávat/ musí být pěníze vybrané předem, takže kdo se zapíše na tento seznam, olej si předběžně objednává. Na CCM se domluvíme, jak a kdy dojde k předávce peněz.
Cena je zatím 248kč/litr, ale touto hromadnou objednávkou bychom chtěli dosáhnout nějáké slevy. Tak prosím..
Čili na tomto CCM bych sepsal nějáký pevný seznam lidí, kteří mají o olej zájem. Předběžně sem napiště kdo chce kolik litrů.
Než se olej bude objednávat /Lupik bude objednávat/ musí být pěníze vybrané předem, takže kdo se zapíše na tento seznam, olej si předběžně objednává. Na CCM se domluvíme, jak a kdy dojde k předávce peněz.
Cena je zatím 248kč/litr, ale touto hromadnou objednávkou bychom chtěli dosáhnout nějáké slevy. Tak prosím..
pokavaď chce někdo jinej výrobek od Valvoline, tak se může objednat taky
jinak tady je info o tom oleji http://www.jiribartos.cz/vr1_racing_5w50_10w60_51.pdf
jinak tady je info o tom oleji http://www.jiribartos.cz/vr1_racing_5w50_10w60_51.pdf
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Sportovní semi-syntetický motorový olej pro 4-taktní benzínové motory vhodný jak pro soutěžní motory, tak i pro běžné použití na silnichích. Speciální aditiva minimalizují tvorbu úsad ve spalovacím prostoru a zvyšují výkon motoru v extrémních provozních podmínkách.
Splňuje specifikace: API: SJ
Splňuje normy: GM 6094M, Ford M2C-153E
Splňuje specifikace: API: SJ
Splňuje normy: GM 6094M, Ford M2C-153E
Hele psena ... nekafruj tak hloupě. Je mi jasný, že tento olej asi nebudou normálně používat plynaři a je určen primárně pro sportovní účely nebo přinejmenším pro výkonná seriová auta.psena píše:Jo sportovni auta bezne jezdi na plyn....Paluš píše:Jak je teto olej s provozem na LPG. Má potřebná složení, aby se vlivem provozu na LPG tak rychle neznehodnotil ?
Nikde jsem o tom nenašel ani řádek.
Jen jsem se akorát zeptal, jestli má v sobě tak kvalitní aditiva, aby jej mohli používat i LPG auta. Na trhu jsou i oleje, které jsou doporučovány pro LPG provoz např. TOTAL a maji pro tento provoz upravená aditiva.
Si asi myslíš, že LPG používají jen Škodovky viď
E30 318 iS / Touring
Nejen skodovkari, vim dokonce, ze pokud je dobre udelanej plyn, tak ztrata vykonu je minimalni....ale i tak nejsem uplne priznivec..
Ja jsem ciste jen reagoval na tvou stiznost , ze nemuzes nikde najit o tomto oleji napsane, zda je ci neni doporucen i do LPG motoru.Vyrobce to,rekl bych nepredpokladal....ale ok uz nebudu kafrat.
Ovsem pokud jezdis driftovat do Sosny tak to beru zpet, pro tyto ucely je ten olej idealni.Pro normalni uzivatele je to zbytecne, vykonu spis ubyde, neni to lehkobezny olej.Teda jeste ma jednu vyhodu, spotreba oleje se snizi i na pulku.
Ja jsem ciste jen reagoval na tvou stiznost , ze nemuzes nikde najit o tomto oleji napsane, zda je ci neni doporucen i do LPG motoru.Vyrobce to,rekl bych nepredpokladal....ale ok uz nebudu kafrat.
Ovsem pokud jezdis driftovat do Sosny tak to beru zpet, pro tyto ucely je ten olej idealni.Pro normalni uzivatele je to zbytecne, vykonu spis ubyde, neni to lehkobezny olej.Teda jeste ma jednu vyhodu, spotreba oleje se snizi i na pulku.
E 34 M5
Jsem rád, že jsme si to vyjasnilipsena píše:Nejen skodovkari, vim dokonce, ze pokud je dobre udelanej plyn, tak ztrata vykonu je minimalni....ale i tak nejsem uplne priznivec..
Aby jsi pochopil poentu dotazu, tak ptal jsem se proto, že spousta kluků tady má problém s hydroštelama, že jim cvakají. Použitím tohoto typu oleje lze většinou tyto problémy eliminovat neboť za tuto cenu vyřeší minimálně hned dvě věci - olej je hustší a drží svou vizkozitu ... no a zároveň je kvalitní.
Má zkušenost je taková, že oleje třídy 5W-40 jsou sice dobré, ale pokud má auťák už něco nalítáno a je vybaven hydroštelama, tak můžou cvakat ... proto ten dotaz.
E30 318 iS / Touring
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jinak diskuse bych uvítal směrovat do Pokecu.
Nemám nic proti Psenovi, ani Paloušovi.
Olej se je vhodnej na dlouhodobou zátěž motoru, kdy se normální olej dostane do takových teplot, že řídne, nemaže a tím pádem není ani tlak oleje, jaký by při extrémním zatížení měl být.
Jinak se, Palouši, nezlob, ale tvůj dotaz, jestli to je vhodný na LPG mi prostě taky připadnul absurdní.
LPG - lidi, co šetřej penízky
My- lidi, co je nesmyslně utrácíme ničením auta na okruhách atd.
Nic proti Tobě
Olej se je vhodnej na dlouhodobou zátěž motoru, kdy se normální olej dostane do takových teplot, že řídne, nemaže a tím pádem není ani tlak oleje, jaký by při extrémním zatížení měl být.
Jinak se, Palouši, nezlob, ale tvůj dotaz, jestli to je vhodný na LPG mi prostě taky připadnul absurdní.
Nic proti Tobě
zastanu se paluse ..bmwm3 píše:Jinak diskuse bych uvítal směrovat do Pokecu.
Nic proti Tobě
kdyz je moznost koupit olej za 250kc/litr a je dobrej, je to dobra cena ... !!!
ja liju do vsech aut castrol 5w40 za 1400kc/5litru ... + na doliti kupuju 350kc/litr ...
takze, kdyby byl tohoto oleje trvaly zdroj, jdu do toho asi taky ... i kdyz jezdim na lpg ...
(do e34 to nepotrebuju, ta mam automat a jezdi se s tim slusneji ...)
omlouvam se, ze pisu do prodeje
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...