Prodám díly na e30, možno komplet auto na ND,cena 8000kč
Prodám díly na e30, možno komplet auto na ND,cena 8000kč
Prodám veškeré díly na BMW e30, motor je 2.4D, auto dlouho stálo, není tam chladič, jinak komplet, rozprodám na díly, jsou tam prahy M-technik, plastové narazníky, perfektní světla Bosch, elektrické vyhřívané zrcátka, byla tam klima, náhradní kompletní kardan, zadní kapota-výborný stav-stříbrná,najeto 180000km, sedačky bez poškození,atd.... cena komplet auto je 8000Kč. nebo dohoda, jen mi to tady stojí a nepotřebuji to.tel.:606532855
čus to auto jsem koupil už já. Máš-li zájem o prahy, jsou na prodej, ale předem říkám že jsou nic moc. Oba jsou v pulce prasklé. Musel by jsi je asi dát dohromady nějakou laminovací soupravu, i když to není zase tak nemožné - laminátoval jsem takhle dost věcí:)) Jestli máš o ně zájem tak za 200Kč - jsou tvé. Jináč je zkusím sundat a opravit sám:)Tasek píše:kolik za ptahy? je to 4 dver? mas foto? a taky zadní sedačka se sky-vakem jestli je to 4 dver....
barva je klasika - do černa s takovýma čtverečkama... Mám vybité baterky ve foťáku:/ Fotky budou až příští týden. Sedačky nejsou nikde děravé. 100% stav také není - jsou tam asi čtyři osezená vlákna na každé. Cenu bych si představoval tak 400,- nebo i s celým zadním sedadlem ve stejné barvě 500,-georg píše:zajímaly by mě přední sedačky - barva stav cena