Mám tady jedem kompresor po celkové repasi s novými ložisky, tak kdo chce na svém bawcu ,,krouťák´´, tak tady je možnost ... já už stavím ... kdo se přidá

Přečti si o tom třeba tady viewtopic.php?t=22436jack318is píše:no a co za taku srandu chces???...a co este treba dokupit aby to bolo kompletne???...a ked uz to robis tak prosim napis aka obtiazna montaz je tam???...dik
Zdravim...nejsem sice majitelem zadneho BMW, ale chci se zeptat na ten kompresor...muzes mi prosimte rict cenu a nejake udaje k nemu? Nevim ted jak to bude s penezma presne...pustil sem se do prestavby komplet auta, ale asi bych mel zajem.Paluš píše:Tak poslední nabídka![]()
![]()
![]()
Ti, co se už ptali, tak cena se trochu upravila, ale níž už nepůjdu.
Prosím jen vážní zájemci .
Poslal jsem SZMirek-200sx píše:Zdravim...nejsem sice majitelem zadneho BMW, ale chci se zeptat na ten kompresor...muzes mi prosimte rict cenu a nejake udaje k nemu? Nevim ted jak to bude s penezma presne...pustil sem se do prestavby komplet auta, ale asi bych mel zajem.Paluš píše:Tak poslední nabídka![]()
![]()
![]()
Ti, co se už ptali, tak cena se trochu upravila, ale níž už nepůjdu.
Prosím jen vážní zájemci .
Edit: Jo rozmery bych potreboval...jestli to budu mit vubec kam dat
No ... nevím, jestli by jsi jej stejně vzal, neboť tady by to chtěl skoro každej snad za hubičkuTweety píše:Kdyby to bylo o pár měsíců později