Albert píše:Lukáši fakt mě bavíš![]()
Až vychladneš tak můžem v diskuzi pokračovat, jen opakuju že já mimo nejsem, jsem klidnej, nevztekám se a o nějaký 2-3 kila mi fakt nejde![]()
no tak si přečti cos napsal a pak něco povidej o dvou třech kilech.
No asi by bylo fakt dobrý, aby si každej vybral jednu fotku s kterou chce jako vstoupit do soutěže, ty byse někam naposílaly, potom se z toho udělalo nějaký album/já na netu nic vyrábět teda neumim, jen si to tak představuju/ a některej den by se ta soutěž odstartovala, aby měli všichni přihlášení stejný šance a nechalo by se to hodnotit třeba týden a pak by se z toho dalo udělat nějaký pořadí...určitě by se soutěž dala zopakovat víckrát za rok...no já aplikacím na netu fakt moc nerozumim, je to jen muj názor na to jak udělat soutěž objektivníondra_m píše:KOukám, že když se má sborově něco vymyslet, tak to skončí hádnou o blbostech.
Mě by se líbilo, že by na týhle soutěži byl vidět rozdíl mezi fotkou a realitou. Hodnotilo by se podle foto. A pak na srazu v jiné soutěži ještě jednou ale podle reality.
Zpoplatnění neřešte, protože beztak až to přijde tak to přijde. Zatím to, že to tu existuje platím Já, Fido a Wenttyll.
no vidiš pohar stoji 100-150Kč takže někdo vysoli 1500Kč a pak se bude modlit, aby se mu to vartilo.biker píše:no ja teda ziju v domneni ze na 10 poharu neni treba na srazu s cca 50 lidma vybirat od kazdeho 200 navic
mensi poharky stojej tak 100-150kc aspon ja take kupoval na posledni bikovy zavod jasne ze to neni pulmetrova olsanska vazaz brosuenyho ale je to vkusnej pohar a proc nekomu davat megapohar za to ze mam auto ve fejn stavu
to neni fer nekdo s autama smeli tak to ma levny
............................ co treba kombinace design ua jidzniho stylu
![]()
abych nikdy nic nemohl vyhrat popelnice a hovno um rulezzzzzzz
![]()