Koupím BMW 325i

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
Bavo

Příspěvek od Bavo » 24. 02. 2006 04:20

adam320 píše:
Bavo píše:a určitě do toho nedělám tak jako adam,ten mě teda prokouk..
hele asi jsem to napsal ošklivě za to se Ti omlouvám, třeba jsi vážně fajnšmekr jak má být, ale když si prohlídnu celou sekci bazaru tak lidi který taj něco řešej jsou v devadesáti procent ukecaný socky, tedka mam na mysli přístup ne finanční situaci, to je mi u prdele.
Napsat ale že dáš za třícu třeba 150 a pak dovětit že tu z autoscoutu nekoupíš kvuli sedačkám který jskou teda mimichodem uplně asi nejcenější ze všech v silniční serii ve mě vyvolává dost zvláštní mínění.
Adame,jen bych Tě rád poprosil,přečti si to radši celý znova,já nikdy nenapsal,že dám 150.. A ta z německa: viděls cenu? skoro 13 tis. eur,
co bys na to napsal ty? Byla to sranda,na to nemám..
Taky bych radši řešil nabídky,než kecy.. a Transportera chápu

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 24. 02. 2006 08:54

Bavo píše:kluci NECHTE mě,PROSSSSÍM žít :( od doby co jsem tyhle stránky objevil tu ležím a kochám se,nechci prudit,ani nikoho štvát,jen hledám pěknej kus za slušný kačky,nejsem žádnej masér.. asi nedorozumění,tak sorry :cry:
Byly doby tak dva roky zpet,kdy jsem si vzdy dovez 318IS pro SEBE za dost penez a vychytal jen kosmeticky vady a postavil na noty.Vzdy po dvou mesicich se ozval nekdo ze se o me dozvedel,za delam ISa a ze jezdi pul roku po republice a samy vraky a ze proste si je vedomej,ze cena ja umerna kvalite.Byly to vetsinou starsi kluci 30-35let,ktery to auto vzdy chteli a ted ze si ho proste koupej.Ja to auto ani prodat nechtel,ale jakmile ti nekdo hodi nesmyslnou cenu na kapotu,tak si ho proste po 3denim zkoumani odvez-stalo se mi to asi 3krat kolem 90tis.-takle cena nebyla rozhodne prodelecna.Proste hezky kousky jsou a ne dyz hezky,tak hodne rozumny a ty musis bejt taky rozumnej.

S 2,5 ti asi nepomuzu,protoze me tak n ejak nebavej.
tohle jsou asi keci vo hovne,ale treba ti to pomuze si uvedomit situaci a s e30 to uz lepsi nebude.......
tim mam namysli,ze si asi budes muset dovezt proste zachovalej kus,kterej si uz jenom vymazlis,protoze lidi,ktery si to delaj pro sebe s laskou to proste prodat nechtej jako ja,ale me proste vzdy premluvily.
Jestli se ted zamejslis proc jsem to teda prodal,protoze moje auta nebyly vubec spatny,tak me napodlo si koupit trochu jinou E30.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

transporter

Příspěvek od transporter » 24. 02. 2006 11:45

Bavo kdybys chtel predbezne koupit doklady na 325i (pokud si privezes nakou ze zahranici) tak je budu mit za hubicku :) .kupé, cerna barva... 8)
transpotatiton is precise business

Bavo

Příspěvek od Bavo » 24. 02. 2006 21:51

tomik píše:
Bavo píše:kluci NECHTE mě,PROSSSSÍM žít :( od doby co jsem tyhle stránky objevil tu ležím a kochám se,nechci prudit,ani nikoho štvát,jen hledám pěknej kus za slušný kačky,nejsem žádnej masér.. asi nedorozumění,tak sorry :cry:
Byly doby tak dva roky zpet,kdy jsem si vzdy dovez 318IS pro SEBE za dost penez a vychytal jen kosmeticky vady a postavil na noty.Vzdy po dvou mesicich se ozval nekdo ze se o me dozvedel,za delam ISa a ze jezdi pul roku po republice a samy vraky a ze proste si je vedomej,ze cena ja umerna kvalite.Byly to vetsinou starsi kluci 30-35let,ktery to auto vzdy chteli a ted ze si ho proste koupej.Ja to auto ani prodat nechtel,ale jakmile ti nekdo hodi nesmyslnou cenu na kapotu,tak si ho proste po 3denim zkoumani odvez-stalo se mi to asi 3krat kolem 90tis.-takle cena nebyla rozhodne prodelecna.Proste hezky kousky jsou a ne dyz hezky,tak hodne rozumny a ty musis bejt taky rozumnej.

S 2,5 ti asi nepomuzu,protoze me tak n ejak nebavej.
tohle jsou asi keci vo hovne,ale treba ti to pomuze si uvedomit situaci a s e30 to uz lepsi nebude.......
tim mam namysli,ze si asi budes muset dovezt proste zachovalej kus,kterej si uz jenom vymazlis,protoze lidi,ktery si to delaj pro sebe s laskou to proste prodat nechtej jako ja,ale me proste vzdy premluvily.
Jestli se ted zamejslis proc jsem to teda prodal,protoze moje auta nebyly vubec spatny,tak me napodlo si koupit trochu jinou E30.
Zní to dost rozumně,co mi píšeš,problém je v tom,že do toho dovozu bych šel až nakonec,je s tím fůra starostí a pokud ti to nepřiveze dobrej kámoš,všude tě oškubou,já tu komedii zažil v roce 97,byla to 1,8 77kw,rok 87,najeto 105tis.,skoro libová,za 800 DM(tenkrát 15k,super kauf!) koupená a na značkách byla za nějakejch 48k,všechno šlo tenkrát ještě ofiko,ale dneska.. mě odrazuje ta přestavba a taky nemám čas-né proto,že jsem línej,ale proto že furt makám..
Ale každopádně dík,rád komunikuju s rozumnejma lidma :D

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 25. 02. 2006 14:37

Jen taek pro info.
Byl jsem včera v německu u kluků co se zabývaj bavorama a asi i dost, protože mají i takový extrém jako M3 motor 3,2 v E21.
Měli tam.
E30 325 pastak,Mtech.2,kuže,klima,velky BC,tempomat,serev.knižka,atd,super stav,ale tomu i odpovida cena 1700eur.

Kdyby někdo chtel,tak tam maj 540i E34,Mpacket,6kvalt za 3000eur.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

Odpovědět