Koupím BMW 325i
Považuju za vhodný upřesnit poptávku:
-hledám 325i,nejlíp kupé, naprosto bez koroze,nebouranou,s pěkným
jednobarevným
lakem,po mechanické stránce v pořádku,komplet podvozek bez vůlí,v
pořádku geometrie a souosost,pokud možno samosvor,M-technik velký +
-údaje ve velkým tp musej sedět s těma v reálu-i typ motoru,platná stk,
jasný původ
-motor zdravej,mechanicky nejmíň 95%novýho,prostě musí jít jako
hodinky(to neznamená,že by měl tikat)
-brzdy plně a symetricky funkční,tichý servo
-pravidelnej servis a výměny náplní
-interiér nejlíp origo sport.sedačky,hlavně max.zachovalej a vše 100%
funkční
-taky bych rád znal skutečný km a nechci bejt xy-tej majitel,to ne
-nikde nesmí nic klepat,vrzat atd.
-uvítám doklady na opravy,příp.úpravy a rozumnej km nájezd
-přiměřená cenovka,strop vidím tak na kilo
-stejný zámky,popř.funkční centrál
-hledám 325i,nejlíp kupé, naprosto bez koroze,nebouranou,s pěkným
jednobarevným
lakem,po mechanické stránce v pořádku,komplet podvozek bez vůlí,v
pořádku geometrie a souosost,pokud možno samosvor,M-technik velký +
-údaje ve velkým tp musej sedět s těma v reálu-i typ motoru,platná stk,
jasný původ
-motor zdravej,mechanicky nejmíň 95%novýho,prostě musí jít jako
hodinky(to neznamená,že by měl tikat)
-brzdy plně a symetricky funkční,tichý servo
-pravidelnej servis a výměny náplní
-interiér nejlíp origo sport.sedačky,hlavně max.zachovalej a vše 100%
funkční
-taky bych rád znal skutečný km a nechci bejt xy-tej majitel,to ne
-nikde nesmí nic klepat,vrzat atd.
-uvítám doklady na opravy,příp.úpravy a rozumnej km nájezd
-přiměřená cenovka,strop vidím tak na kilo
-stejný zámky,popř.funkční centrál
Naprosto rozumím co sháníš naprosto si doufám tvrdit, že u nás neseženeš, můžeš sehnat dobrej kousek, kterej si postupně do takovýho stavu doladíš, ale bude tě to stát víc než kilo.
- taky bych rád znal skutečný km a nechci bejt xy-tej majitel,to ne
nemůžu si pomoct, ale tento bod je docela nepodstatnej !
Jinak tě chci potkat až koupíš svou E30, docela mě zajímá do čeho nakonec usedneš ! Držím palec.
- taky bych rád znal skutečný km a nechci bejt xy-tej majitel,to ne
nemůžu si pomoct, ale tento bod je docela nepodstatnej !
Jinak tě chci potkat až koupíš svou E30, docela mě zajímá do čeho nakonec usedneš ! Držím palec.
...

Nehledas neco takoveho
BMW 325i e30 Podvozek krámský, kola 17¨, central, zrcatka v el., zpetne s bodovkama, lad vyfuk a cele svody, snizeny, sibr.man, sport.sání, chip, novy olej, hudba daxon, vykon cca 135KW, v max 240km/h , ton.skla, atd.. http://www.dragrace.cz/index.php?page=9 ... =&cena_do=

BMW 325i e30 Podvozek krámský, kola 17¨, central, zrcatka v el., zpetne s bodovkama, lad vyfuk a cele svody, snizeny, sibr.man, sport.sání, chip, novy olej, hudba daxon, vykon cca 135KW, v max 240km/h , ton.skla, atd.. http://www.dragrace.cz/index.php?page=9 ... =&cena_do=

Hm,kámo na tenhle inzerát jsem už psal,ale je to bez reakce,tak nevím,
škoda že to není tvoje,bysme se třeba dohodli
to Zdrahy: Mě je to jasan,že ten tvůj mazlik je palba se vším všudy,kuva
mám svrbění tě poctít návštěvou,apoň se pokochat..
Věc se má tak,že při určitý konstelaci bych se dohod i s tebou,nejspíš nějak takhle: museli by se z nás asi stát kámoši-nebo nevím jak to ošetřit-,abys mě na tom dělal technický co dva roky(protože pokud je to bez chyby,asi by se u mě tenhle kus trochu zdržel) a taky bysme museli najít nějakej kompromis jak slízt s cenou-psals o něčem jako televizi-já na telku čumím doma,né když krouhám zatáčky,nebo ty kola-teda pokud by se do 15" vešly ty brzdy,nebo nějak podobně si vypomoct aby byla spokojenost s cenou vzájemná,ale to se ti určitě nelíbí,co kámo
škoda že to není tvoje,bysme se třeba dohodli
to Zdrahy: Mě je to jasan,že ten tvůj mazlik je palba se vším všudy,kuva
mám svrbění tě poctít návštěvou,apoň se pokochat..
Věc se má tak,že při určitý konstelaci bych se dohod i s tebou,nejspíš nějak takhle: museli by se z nás asi stát kámoši-nebo nevím jak to ošetřit-,abys mě na tom dělal technický co dva roky(protože pokud je to bez chyby,asi by se u mě tenhle kus trochu zdržel) a taky bysme museli najít nějakej kompromis jak slízt s cenou-psals o něčem jako televizi-já na telku čumím doma,né když krouhám zatáčky,nebo ty kola-teda pokud by se do 15" vešly ty brzdy,nebo nějak podobně si vypomoct aby byla spokojenost s cenou vzájemná,ale to se ti určitě nelíbí,co kámo
Re: Koupím BMW 325i
Bavo píše:Mám zájem o trojkový BMW,je jedno jestli e30,nebo36,ani mi nějak extra nezáleží na roku.Chci 325i (323i)a beru jen celkově extra super stav!!
Nebouraný a pečlivě servisovaný podmínkou.Výbava by potěšila,ale není podmínkou. Nejradši bez tuninngu,pokud úpravy,tak jen účelný a
funkční(motor,brzdy,podvozek-to beru), ale nějakej x-krát přelakovanej zmaštěnej extrém mě nezajímá!
Chci to auto pro radost,bude v dobrejch rukách,nespěchám,platím hotově,
nabídněte....díky
http://mobile.de/SID3EbfTG3HBlPpcqC.zvB ... 1170626448&
tohle by ti snad mohlo vyhovovat
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
víš co si myslim?
že žádný auto nekoupíš, ne proto že by se takový nenašlo ale proto že ses sem přihlásil abys machroval jakej nejseš znalec a co všechno nechceš a abys taj lidem psal nesmysli. Nechci taj rozpoutávat prudu ale jestli hledáš to co píšeš že hledáš tak jsou dvě možnosti: je to tak jak jsem psal a nebo jsi absolutně mimo a Tvá představa je zcestná
že žádný auto nekoupíš, ne proto že by se takový nenašlo ale proto že ses sem přihlásil abys machroval jakej nejseš znalec a co všechno nechceš a abys taj lidem psal nesmysli. Nechci taj rozpoutávat prudu ale jestli hledáš to co píšeš že hledáš tak jsou dvě možnosti: je to tak jak jsem psal a nebo jsi absolutně mimo a Tvá představa je zcestná
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
hele asi jsem to napsal ošklivě za to se Ti omlouvám, třeba jsi vážně fajnšmekr jak má být, ale když si prohlídnu celou sekci bazaru tak lidi který taj něco řešej jsou v devadesáti procent ukecaný socky, tedka mam na mysli přístup ne finanční situaci, to je mi u prdele.Bavo píše:a určitě do toho nedělám tak jako adam,ten mě teda prokouk..
Napsat ale že dáš za třícu třeba 150 a pak dovětit že tu z autoscoutu nekoupíš kvuli sedačkám který jskou teda mimichodem uplně asi nejcenější ze všech v silniční serii ve mě vyvolává dost zvláštní mínění.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- transporter
Hošííí, mluvite mi z duše! Já mu nabízel sice obyč-ale moc peknou 323i (chapu ze 2,5i je o necem jinem) ale za 28 a bylo kolem toho toooolik kecu.Ten typek co ji odemne predevcirem koupil ji videl jan na autotuningu, zavolal jesi ji mam, a kdyz sem mu rekl ze jo, tak mi rek zeje z Brna a ze tak do 2 hodin je ume. Taky ze jo-prijel, kouknul na motor, vysazel kačky-bez zbytecnejch keců- a odjel. Pochopil na rozdil tady od nekoho, ze za tu cenu by hezci e 30 nesehnal.Mimochodem mrknete na sekci prodej, jaky hnus tam nekdo prodava za 30 tisic...
transpotatiton is precise business