SPORTOVNÍ FILTR
Sportovní filtr.
Opravdu bych doporučil si vyhledat dané téma z období cca II - VIII/2004, protože tam se mluví mimo jiné i o problematičnosti těchto filtrů, resp. jejich filtračních (ne)schopnostech a o nebezpečí nedokonale čistého vzduchu pro motor. Kdyby to byl takový zázrak, tak již se to dávno běžně montuje. Zkusil bych si to přečíst, nic víc.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi hluchej, měl jsem to na autě a nic sem neslyšel. A o nějakym stádu vůbec nebudu vést diskuzi. Že bych se na nějaký filtry nevysral
Přidá to výkonu asi tolik co samolepka tuning car
Ale je pravda, že víko máš vyleštěný pěkně. Já to dokopal do týhle fáze (obr. níž), ale mám pocit, že by to šlo vyleštit víc. Jakou pastu si použil a čím jsi to leštil ?

Ale je pravda, že víko máš vyleštěný pěkně. Já to dokopal do týhle fáze (obr. níž), ale mám pocit, že by to šlo vyleštit víc. Jakou pastu si použil a čím jsi to leštil ?

Tweety píše:... Já to dokopal do týhle fáze (obr. níž), ale mám pocit, že by to šlo vyleštit víc. Jakou pastu si použil a čím jsi to leštil ?

Takže to chce nějaký kotouč do vrtačky s brusným papírem a pak jenom brousit, jo? V životě jsem to nedělal, takže nevím... A Ty teď nemáš v autě motor nebo to máš jiný??vlada320 píše:filcovym a hadrovym kotoucem a lestici pastou na hlinik(vse koupeno v hornbachu)hlavne ale jde o to aby to bylo co nejlip prebrouseny aby to bylo co nejjemnejsi a bez skrabancu.
No smoke, no fun...

prene tak.Bobik píše:musis mit smirglovy papir od treba120 hrubost pak cim dal tim vic jemnejsi brusne papiry az nakonec 1200.pak lestici pastu na hlinik a hadrovej nebo filcovej kotouc kery se upevni na vrtacku.

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Bobik píše:musis mit smirglovy papir od treba120 hrubost pak cim dal tim vic jemnejsi brusne papiry az nakonec 1200.pak lestici pastu na hlinik a hadrovej nebo filcovej kotouc kery se upevni na vrtacku.
Pánové, mockrát vám děkuji za tyto pro mně velmi cenné informace a určitě je využiju!! Fakt díky! No a ještě jsem se chtěl zeptat tu brusnou pastu teda až na konec na finální vyleštění, jo? Nevím jestli jsem to totiž pochopil dobře... A leštící pasta a brusná pasta je to samé?vlada320 píše:prene tak.Bobik píše:musis mit smirglovy papir od treba120 hrubost pak cim dal tim vic jemnejsi brusne papiry az nakonec 1200.pak lestici pastu na hlinik a hadrovej nebo filcovej kotouc kery se upevni na vrtacku.tim prebrousenim to nevylestis tim se jenom zbavis hrubyho povrchu toho vika a o to jde.pak samotny vylesteni hadrovym a filcovym kotoucem a lestici pastou je hracka.
jo a ten motor co je na fotkach tak ten mam ted v aute.na jinej bohuzel nemam

To Vlada: A máš nějakou fotku toho motoru s tímto víkem, když už je v autě? Rád bych viděl, jak to vypadá. Dík
No smoke, no fun...

bejvalá kára, teď už slouží novému majiteli
je tam použita tepelně odolná černá matná barva
ad sportovní filtry - přidají výkon v řádu jednotek procent podle typu motoru a hůř filtrují - každý si může vybrat jak dlouho jeho motor bude žít
je tam použita tepelně odolná černá matná barva

ad sportovní filtry - přidají výkon v řádu jednotek procent podle typu motoru a hůř filtrují - každý si může vybrat jak dlouho jeho motor bude žít

Naposledy upravil(a) DC dne 11. 02. 2006 18:34, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
fajn, držim Ti palce, tvá snaha míří správným směrem
takový spreje maj v každym hobbymarketu - já mam myslim od Motipu - asi 300Kč - hlavně dobře povrch připravit-odmastit, jinak to brzo sleze
a prosím necitujte ty obrázky - kdo v tom má pak rollovat

takový spreje maj v každym hobbymarketu - já mam myslim od Motipu - asi 300Kč - hlavně dobře povrch připravit-odmastit, jinak to brzo sleze
a prosím necitujte ty obrázky - kdo v tom má pak rollovat
Docent Chocholoušek BMW světa...