Přesně tak, chce to mít i pevnou vůli... horší, že u mě to bylo tak napůl, ale v pití jsem se omezoval...teď už to nejde!Bobik píše:taky je mi 18 a moje prvni vlastni auto je e30 320i ,nasetrit se na to da v poho jen nesmis chodit kazdy den kalit nebo tak.Proste setrit a mas to za chvili nasetrene kdyz pocitam nejaky brigady
E30 jako první auto?
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

musis se rozhodnout dle sve vlastni a svobodne vule.A musis pro to neco obetovat.Takze zalezi co si schopny obetovat pro tvoje vlastni auto.Jestli radsi utracet v hospode nebo za neco jinyho a nebo setrit ,setrit,setrit.To mas samy jako s hubnutim pokud chces tak shubnes. Pokud chces e30 tak omezis tvoje mesicni vydaje
edit : pokud si to auto koupis tak si nehrej na nejakyho extra ridice hlavne pred holkama.To se ti muze vymstit,smrt nechodi obloukem
edit : pokud si to auto koupis tak si nehrej na nejakyho extra ridice hlavne pred holkama.To se ti muze vymstit,smrt nechodi obloukem

Ona spíš smrt už o mě zakopla a dost mě zalehla, ale na poslední chvýli se zvedla a odkulhala pryč...já nějaké frajeřinky moc nedělám...ale když je prostor a vím, že si to můžu dovolit, tak proč né...Bobik píše:musis se rozhodnout dle sve vlastni a svobodne vule.A musis pro to neco obetovat.Takze zalezi co si schopny obetovat pro tvoje vlastni auto.Jestli radsi utracet v hospode nebo za neco jinyho a nebo setrit ,setrit,setrit.To mas samy jako s hubnutim pokud chces tak shubnes. Pokud chces e30 tak omezis tvoje mesicni vydaje
Ona pevná vůle, je...ale občas se ji zatouží spíše po něčem jiném> šetřil jsem na iS motor a koupil jsem si místo toho mobil, tak zase začínám znovu šetřit na motor
HOTENTOT 

A na te fotce mas urcite nealko pivo, ze...?Dix píše:Přesně tak, chce to mít i pevnou vůli... horší, že u mě to bylo tak napůl, ale v pití jsem se omezoval...teď už to nejde!Bobik píše:taky je mi 18 a moje prvni vlastni auto je e30 320i ,nasetrit se na to da v poho jen nesmis chodit kazdy den kalit nebo tak.Proste setrit a mas to za chvili nasetrene kdyz pocitam nejaky brigady![]()
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
To je můj soused z chaty...takový můj vzor!Sabin píše:A na te fotce mas urcite nealko pivo, ze...?Dix píše:Přesně tak, chce to mít i pevnou vůli... horší, že u mě to bylo tak napůl, ale v pití jsem se omezoval...teď už to nejde!Bobik píše:taky je mi 18 a moje prvni vlastni auto je e30 320i ,nasetrit se na to da v poho jen nesmis chodit kazdy den kalit nebo tak.Proste setrit a mas to za chvili nasetrene kdyz pocitam nejaky brigady![]()
HOTENTOT 

takovejch témat tady bylo mnoho, příspěvky v nich se lišej pouze jejich autorem. polovina je proti. polovina je neutrální.
myslet si že mladej bude mít hnedka roupy a někde se roseká protože je to zadní náhon
nesmysl. já měl první vlastní auto Olcita a jezdil jsem s nim stejnou pilu jako se všim co jsem měl potom, uměl jsem hovno a bylo mi to jedno.
nikdy jsem se nerosekal a vyrostl jsem. již nehazarduju ale vim že kdokoli jinej nemusel mít stejný štěstí jako já. ale vim i to že je uplně jedno s čim jedeš. záleží jenom na tobě
muj názor.....kup si ho, jediný o co se připravíš je ten nádhernej pocit když vyměníš nějakej jinej šrot za bmw

myslet si že mladej bude mít hnedka roupy a někde se roseká protože je to zadní náhon
nikdy jsem se nerosekal a vyrostl jsem. již nehazarduju ale vim že kdokoli jinej nemusel mít stejný štěstí jako já. ale vim i to že je uplně jedno s čim jedeš. záleží jenom na tobě
muj názor.....kup si ho, jediný o co se připravíš je ten nádhernej pocit když vyměníš nějakej jinej šrot za bmw
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Mám naprosto stejný názoradam320 píše:takovejch témat tady bylo mnoho, příspěvky v nich se lišej pouze jejich autorem. polovina je proti. polovina je neutrální.
myslet si že mladej bude mít hnedka roupy a někde se roseká protože je to zadní náhonnesmysl. já měl první vlastní auto Olcita a jezdil jsem s nim stejnou pilu jako se všim co jsem měl potom, uměl jsem hovno a bylo mi to jedno.
muj názor.....kup si ho, jediný o co se připravíš je ten nádhernej pocit když vyměníš nějakej jinej šrot za bmw![]()
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pod tohle se klidne podepisu i ja.adam320 píše:takovejch témat tady bylo mnoho, příspěvky v nich se lišej pouze jejich autorem. polovina je proti. polovina je neutrální.
myslet si že mladej bude mít hnedka roupy a někde se roseká protože je to zadní náhonnesmysl. já měl první vlastní auto Olcita a jezdil jsem s nim stejnou pilu jako se všim co jsem měl potom, uměl jsem hovno a bylo mi to jedno.
muj názor.....kup si ho, jediný o co se připravíš je ten nádhernej pocit když vyměníš nějakej jinej šrot za bmw![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220