anebo kdo mate xenony kupte si bixenony a ja od vas koupim xenony
Xenony i starší
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Xenony i starší
uvital bych obyc xenony se starterama muzou bejt i jety...BIxenony nechci.
Tel : 773 622 822
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
co za jsi ochoten dat? mam celu predni svetla s ae, cernou optikou a samozrejme s namontovanyma xenonama...a ja chci bi-xenony, tak mi das nejaky obyc svetla a ja si to sem schopen nabastlit sam
jinak ta tamava optika je samodoma, ale vypada gut! a nemlzi se!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam lampy BOSCH do kterych to dam a ty z ruky dobrovolne nedam ani za nic na svete..ochotnej sem dat 2000 za sadu a klidne jich vezmu 5 sad...staci mi vybojky a startery nic vic nechcumaca píše:co za jsi ochoten dat? mam celu predni svetla s ae, cernou optikou a samozrejme s namontovanyma xenonama...a ja chci bi-xenony, tak mi das nejaky obyc svetla a ja si to sem schopen nabastlit samjinak ta tamava optika je samodoma, ale vypada gut! a nemlzi se!
kolik by sis za to predstavoval?maca píše:v poho
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Re: Xenony i starší
vcera jsem vyhazoval 4x komplet svetla na e60 tak se ti kouknu jestli tam jeste jsou. bylo mpraskly sklo a plasty jinak myslim okFlery píše:uvital bych obyc xenony se starterama muzou bejt i jety...BIxenony nechci.
KDYZ UZ MUSIS UMRIT-TAK V BMW
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
koukni..docela by se to siklo klidne i se zbytkem svetel...hlavne at maji starterypepino píše:vcera jsem vyhazoval 4x komplet svetla na e60 tak se ti kouknu jestli tam jeste jsou. bylo mpraskly sklo a plasty jinak myslim okFlery píše:uvital bych obyc xenony se starterama muzou bejt i jety...BIxenony nechci.
kdyz tam budou tak ti je poslu za ten volantFlery píše:koukni..docela by se to siklo klidne i se zbytkem svetel...hlavne at maji starterypepino píše:vcera jsem vyhazoval 4x komplet svetla na e60 tak se ti kouknu jestli tam jeste jsou. bylo mpraskly sklo a plasty jinak myslim okFlery píše:uvital bych obyc xenony se starterama muzou bejt i jety...BIxenony nechci.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
idealkapepino píše:kdyz tam budou tak ti je poslu za ten volantFlery píše:koukni..docela by se to siklo klidne i se zbytkem svetel...hlavne at maji starterypepino píše: vcera jsem vyhazoval 4x komplet svetla na e60 tak se ti kouknu jestli tam jeste jsou. bylo mpraskly sklo a plasty jinak myslim ok
tak jsem prisel pozde uz je nekdo sejmulFlery píše:idealkapepino píše:kdyz tam budou tak ti je poslu za ten volantFlery píše: koukni..docela by se to siklo klidne i se zbytkem svetel...hlavne at maji startery