anonymove...uz zase konec s nima
Ano, do všech sekcí, protože v sekcích Prodám/koupím je vždy kontakt na prodávajícího nebo někoho kdo chce koupit a tak si myslím, není problém zvednout telefon a s konkrétním dotazem se obrátit na toho kdo prodává/kupuje a ne tady vymyslet kraviny na webu
BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
- olda barta
anonymové
jsem pro, protože většina anonymů mi připadá, jako by chtěla zkoupit celé forum....stále je vidět příspěvky " mám vážný zájem...pošli foto na mejl" a stejně se jim jedná jen o to prohlédnout si káru a nic z toho....takže říkám "ANO"
e36 323i coupe............
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...
a třeba taky ne > uvidíme...

třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...

- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
200kč ročně by Tě zabilo?Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.