teplota motora - topeni
teplota motora - topeni
Chcem sa spytat. Teraz ked jazdim v zime a mam pustene kurenie tak mi dost kolise teplota motora. Zalezi aj od toho ako silno mam kurenie pustene. Je mi jasne ze kurenie je tiez svojim sposobom chladic motora, len sa chcem spytat ci to robi aj niekomu inemu a ci je dovod sa znepokojovat. Obvykle sa mi motor zohreje iba kusok pred strednu palicku, tak 2 mm od nej. Niekedy vide presne na stred. Na tom vzduchu akym to kuri je to poriadne poznat. Jedna sa mi hlavne o to ze ci nahodou nejazdim na bohatu zmes, ako ze este neni motor poriadne zohriaty. Niekdo tu popisoval ze mu kolisavala teplota a ze poriadne preplachol motor dal novu chlad. kvapalinu a ze to prestalo. Moze to byt? Jedna sa mi hlavne o tu spotrebu. Ako hovorim rucicka je tak 2 mm od polovicky. Vdaka za rady
Mám ho mesiac a už začínam byt BMW závyslí 

nejde mi o to ze nebudem jazdit na 6 litrov, ja som len nevedel pokial na stupnici teplomera je este bohata zmes. A to kurenie ma trochu hneva ked ti to pri rovnakom nastaveni robi chvilu normalne a potom zas chvilu saunu. Mna skor zaujimalo ci by som vymenou kvapaliny mohol to kolisanie teploty odstranit. Popripade ci existuje nieco na preplachnutie motora. Lebo ako ten doticny tu na fore spomynal, bude tam isto kopu sajrajtu.Max-Max píše:na spotrebe by si to citil keby to bolo v modrom, pohyb od 1/4 do 3/4 na spotrebe nezistis. A zvykni si uz na to, ze za 6/100 nikdy jazdit nebudes.
Mám ho mesiac a už začínam byt BMW závyslí