Uplatky a jaky sou policajti svyně
Uplatky a jaky sou policajti svyně
Včera my před barakem řadil ožralej kokot a byly u toho policajti nechaly ho frajer zbořil 3 auta zaparkoval a šel dohajzlu policajti ho nechaly zbořil souseda ten začal řvat na fízly a šel za nima dolu policajti řekly že nic nevyděly a že zavolaj dopravaky a ty to budou řešit nezavolaly nikoho a odjely policajty sme volaly my.Přijely a řekly nam že je nikdo nevolal kromě nas naštestísme si opsaly odznaky a spz dopravka řekla že od pojištojny kožna nedostanem nic tak sme to vzaly do vlastních rukou a frajerovy sme nasázely břyty pod kola a na čelní okno nalepyly samolepku :jestly nechce mýt problemy at se ozve a dnes se ozval a jelo se na pojištovnu tak to je v pohode pojištovan to poškozeným zaplatí a jestly chytnu ty 2 fýzly takl je sejmu zmrdy čuracy všichni se nechaj podplatit
ukaz mi nekoho kdo se dneska nenecha podplatit. 
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 01. 12. 2005 21:03, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Re: Uplatky a jaky sou policajti svyně
Ty woe, ty si vostrej jako břitva325e píše:Včera my před barakem řadil ožralej kokot a byly u toho policajti nechaly ho frajer zbořil 3 auta zaparkoval a šel dohajzlu policajti ho nechaly zbořil souseda ten začal řvat na fízly a šel za nima dolu policajti řekly že nic nevyděly a že zavolaj dopravaky a ty to budou řešit nezavolaly nikoho a odjely policajty sme volaly my.Přijely a řekly nam že je nikdo nevolal kromě nas naštestísme si opsaly odznaky a spz dopravka řekla že od pojištojny kožna nedostanem nic tak sme to vzaly do vlastních rukou a frajerovy sme nasázely břyty pod kola a na čelní okno nalepyly samolepku :jestly nechce mýt problemy at se ozve a dnes se ozval a jelo se na pojištovnu tak to je v pohode pojištovan to poškozeným zaplatí a jestly chytnu ty 2 fýzly takl je sejmu zmrdy čuracy všichni se nechaj podplatit
E36 323i coupé
Re: Uplatky a jaky sou policajti svyně
jeste si zapomel dodat ze to byly mestaci ale to je stejne asi jedno.325e píše:Včera my před barakem řadil ožralej kokot a byly u toho policajti nechaly ho frajer zbořil 3 auta zaparkoval a šel dohajzlu policajti ho nechaly zbořil souseda ten začal řvat na fízly a šel za nima dolu policajti řekly že nic nevyděly a že zavolaj dopravaky a ty to budou řešit nezavolaly nikoho a odjely policajty sme volaly my.Přijely a řekly nam že je nikdo nevolal kromě nas naštestísme si opsaly odznaky a spz dopravka řekla že od pojištojny kožna nedostanem nic tak sme to vzaly do vlastních rukou a frajerovy sme nasázely břyty pod kola a na čelní okno nalepyly samolepku :jestly nechce mýt problemy at se ozve a dnes se ozval a jelo se na pojištovnu tak to je v pohode pojištovan to poškozeným zaplatí a jestly chytnu ty 2 fýzly takl je sejmu zmrdy čuracy všichni se nechaj podplatit
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
-
Venca.
-
Venca.
To je dobře.Sabin píše:Znamej jel kapanek napitej v aute a kdyz na policajty vytahl 5000,- at si to rozdeli (byli dva) tak rekli, ze NE... Sem z toho byl vcelku vedle...![]()
Třeba taková Motorizovaná Pohotovostní Jednotka, jak jsem poznal, se nepáře s nikým.
BMW 740i, SPZ nějaká ta xxx - 30 03, chlapec a alkoholem, jeho Barbie asi taky, a neodjeli.
BMW odjelo na plaťáku...
Dal bych známýmu ještě přidáno nejlíp ve správním řízení za pokus o úplatekVenca. píše:To je dobře.Sabin píše:Znamej jel kapanek napitej v aute a kdyz na policajty vytahl 5000,- at si to rozdeli (byli dva) tak rekli, ze NE... Sem z toho byl vcelku vedle...![]()
Třeba taková Motorizovaná Pohotovostní Jednotka, jak jsem poznal, se nepáře s nikým.
BMW 740i, SPZ nějaká ta xxx - 30 03, chlapec a alkoholem, jeho Barbie asi taky, a neodjeli.
BMW odjelo na plaťáku...
E39 535i sedan
záležý jak kteríGhost82 píše:Díky bohu.Dix píše:100%ně!!! Čím víc přisipeš, tím víc přivřou oči, a nakonec tě ještě pochválí, popřejou šťastnou cestu a potom ještě zamávají!Albert píše:Ja sy taki mislym ze se da uplatyt kazdej![]()
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
Myslim ze mam docela zivej zazitek k tematu...
Dva mesice zpatky sem potkal radar
na 40 sem mel udajne 63km/h...zastavil sem, prisel mladej policajt...rika mi za 400Kc...lehce sem pronesl ze nemam...tak se rozhlidnul a natvrdo se zeptal..."nebo radsi za 200 bez?"
tak sem mu dal teda dve kila a on mi jeste popral stastnou cestu...dodavam, ze po me nechtel jak ridicak, tak ani papory od auta....
Dva mesice zpatky sem potkal radar
327iX E30 iX Power
Byla...je...bude navždy.....E30

Byla...je...bude navždy.....E30
ty woe, víš cos udělal, dals ouplatekStrana píše:Myslim ze mam docela zivej zazitek k tematu...
Dva mesice zpatky sem potkal radarna 40 sem mel udajne 63km/h...zastavil sem, prisel mladej policajt...rika mi za 400Kc...lehce sem pronesl ze nemam...tak se rozhlidnul a natvrdo se zeptal..."nebo radsi za 200 bez?"
![]()
tak sem mu dal teda dve kila a on mi jeste popral stastnou cestu...dodavam, ze po me nechtel jak ridicak, tak ani papory od auta....
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní: