Můj příspěvek vyňat z debaty Hajzlové zlodějský.

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Venca.

Příspěvek od Venca. » 24. 11. 2005 21:20

vlada320 píše:a kdyz mate na ne vsichni takovy blby kecy tak si to mate resit sami!mate jenom hubu plnou kecu a sami by jste to lip nevyresily!nebo snad jo?
Já si to sám řeším zatraceně často.

A rozhodně líp, než naše "inteligentní" úřady.

A jestli jsi na nějaké veřejnoprávní škole, tak se mi zdá, že je asi trochu zaděláno na problém.

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:21

Venca. píše:
vlada320 píše:a kdyz mate na ne vsichni takovy blby kecy tak si to mate resit sami!mate jenom hubu plnou kecu a sami by jste to lip nevyresily!nebo snad jo?

A rozhodně líp, než naše "inteligentní" úřady.

A jestli jsi na nějaké veřejnoprávní škole, tak se mi zdá, že je asi trochu zaděláno na problém.
nevim proc?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:22

Flery píše:
vlada320 píše:to vůně benzinu:
ono je to trosku slozity vis ja delam verejnopravni skolu a vim ze ty policajti se musej chovat podle zakona a proste vsechno co muzou a nemuzou maj napsano v zakone o policii ČR 283/1991 Sb.zkus si to nekdy procist.ja se to ucim nazpamet!proste se musej chovat podle urcitejch pravidel a ono to nekdy neni zas az tak jednoduchy.ty jenom prijdes do prace a delas to co ti tvuj sef rekne ale oni se ridej zakonem a to ty v normalni praci ne!mezi nama dokazal by si ty delat aspon rok u policie?ne protoze na to nemas!neni to prace jako kazda jina!
..že by meli i predepsany že nesmi pujcit tuzku obcanovi????
co to blabolis?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 24. 11. 2005 21:27

vlada320 píše:
Flery píše:
ono je to trosku slozity vis ja delam verejnopravni skolu a vim ze ty policajti se musej chovat podle zakona a proste vsechno co muzou a nemuzou maj napsano v zakone o policii ČR 283/1991 Sb.zkus si to nekdy procist.ja se to ucim nazpamet!proste se musej chovat podle urcitejch pravidel a ono to nekdy neni zas az tak jednoduchy.ty jenom prijdes do prace a delas to co ti tvuj sef rekne ale oni se ridej zakonem a to ty v normalni praci ne!mezi nama dokazal by si ty delat aspon rok u policie?ne protoze na to nemas!neni to prace jako kazda jina!
..že by meli i predepsany že nesmi pujcit tuzku obcanovi????
co to blabolis?
dostal sem pokutu vypsal si ten car papiru tak sem mu rek ze se mu tam vyjadrim z druhy strany a polis mi rek ze mi nepujci tuzku ze jestli se chci vyjadrit tak si ji mam nekde rychle sehnat...no proste sory ale debil dokonce sem mu to i rek..on na to napodobne :lol: svedka mam :twisted:
Tel : 773 622 822

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:32

Flery píše:
vlada320 píše:
Flery píše: ..že by meli i predepsany že nesmi pujcit tuzku obcanovi????
co to blabolis?
dostal sem pokutu vypsal si ten car papiru tak sem mu rek ze se mu tam vyjadrim z druhy strany a polis mi rek ze mi nepujci tuzku ze jestli se chci vyjadrit tak si ji mam nekde rychle sehnat...no proste sory ale debil dokonce sem mu to i rek..on na to napodobne :lol: svedka mam :twisted:
ono jestli si mu nadaval tak bud rad ze ti rek jenom napodobne.(tak sem to pochopil)to je jinak urazka verejneho cinitele a bud rad ze to neresil dal.

Venca.

Příspěvek od Venca. » 24. 11. 2005 21:32

vlada320 píše:...a sami by jste to lip nevyresily

Už jsem to tu napsal jednou.

A jakpak ty víš, že bych to třeba já líp nevyřešil?

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:34

Venca. píše:
vlada320 píše:...a sami by jste to lip nevyresily

Už jsem to tu napsal jednou.

A jakpak ty víš, že bych to třeba já líp nevyřešil?
jestli tim myslis ze si nekomu rozbil hubu tak to gratuluju ses fakt mastr vyresil si to mistrovsky opravdu :roll:

Venca.

Příspěvek od Venca. » 24. 11. 2005 21:46

vlada320 píše:jestli tim myslis ze si nekomu rozbil hubu tak to gratuluju ses fakt mastr vyresil si to mistrovsky opravdu :roll:
Ne, jiné prostředky.

Doufám, že zrovna tebe nezafouká vítr na nějakou důležitou funkci.

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 24. 11. 2005 22:49

vlada320 píše:
Flery píše:
vlada320 píše: co to blabolis?
ono jestli si mu nadaval tak bud rad ze ti rek jenom napodobne.(tak sem to pochopil)to je jinak urazka verejneho cinitele a bud rad ze to neresil dal.
To štěstí je, protože ty ču*áci sou právě většinou schopný tak maximálně toho aby tě někde popotahovali za to že ti ujely nervy protože občas se to fakt ustát nedá. Místo aby se zamysleli co se jim už půl hodiny snažíš vysvětlit a proč si nas*anej... Zase abych jenom nenadával, mam i jednu dobrou zkušenost 8)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 24. 11. 2005 23:08

Klídek voe, se z tebe asi po... od čeho ty modrý hlavy platím???? aby mi dávaly pokuty? NE ale aby když už jednou za 5 let něco potřebuješ ti pomohli!

Fx

Příspěvek od Fx » 24. 11. 2005 23:13

Bajzík píše:
Klídek voe, se z tebe asi po... od čeho ty modrý hlavy platím???? aby mi dávaly pokuty? NE ale aby když už jednou za 5 let něco potřebuješ ti pomohli!
No jako je fakt, že ty pokuty ti většinou dává dopravní policie, což je trochu něco jiného než když něco potřebuješ (většinou),

na druhou stranu - Vláďo, například my si ukradené auto ve finále vyřešili sami a zadrželo se díky echu jednoho z lidí, co to tady četli... Takže taky trochu klídku do školní lavice, ju? Protože ty to vidíš z teoretický stránky, jak to MÁ být, bohužel realita se od toho často liší. A to ať už v pozitivním, nebo negativním smyslu. Když nám na Barranďáku odřeli Octavii a ujeli, tak to nakonec díky vlastní iniciativě vyšetřujícího dopadlo dobře...
E39 535i sedan

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 25. 11. 2005 01:24

-Já bych si vyprošoval ty vykřičníky.Už to je známka toho,že nejsi duševně nad věcí.
-Policie se musí chovat podle zákona to chápu...
-Všechno visí na 283/1991 sb.Něco jsem z toho četl,ale rozum jsem z toho nepobral.
- Učíš se to nazpaměť?Dobře ti tak...
- Já jenom nepřijdu do práce já do ní přijedu v :wink: BMW :wink: a musím při své práci přemejšlet a dělat ji tak abych byl spokojenej já i zákazník.A když to poseru tak mám co dělat abych to dal do kupy.
- Polda není zákonem jen omezenej,ale i krytej.
- Žádnýho šéfa nemám.
- Že nemám na to dělat u policie?Asi ne vola ze sebe dělat nebudu.Ostatně co polišhům zbejvá,když nic jinýho neumí.
-Žádná práce není jako každá jiná.

Vlado klid jseš mladej a až zažiješ víc!Tak poznáš co to je dobrej polda.

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 25. 11. 2005 09:05

bojuzel bych rek ze sou u policie prave lidi co by nikdy nedelali nic jinyho..ale zase musim rict ze v Plzni dopravaci sou inteligentni policajti ale krajsky to sou z votpustenim kok*ti :arrow:

to Vlada nedavej tak najevo ze si s nima je to moc videt :lol:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 25. 11. 2005 13:39

Flery píše:bojuzel bych rek ze sou u policie prave lidi co by nikdy nedelali nic jinyho..ale zase musim rict ze v Plzni dopravaci sou inteligentni policajti ale krajsky to sou z votpustenim kok*ti :arrow:

ja sem na jejich strane a nemam se za co stydet.vy tady pisete ze si neplatite policajty od toho aby vam davali pokuty,kazdej na ne nadava az na par lidi.ale zamyslete se trochu ze kdyby tady policie vubec nebyla tak by clovek nemohl mit radost ani ze svejch deti ze chodej do skoly a ze se dobre ucej protoze by mu je hnedky po tejdnu nekdo na ulici podriz!a neni to snad pravda?kdyby tady vubec nebyly dopravaci tak vsichni jezdej na silnicich jak hovada a clovek by se bal si sednout za volant.proste by tady vsude byl nehoraznej bordel z toho jak by si vsichni delali co chtej.

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 25. 11. 2005 14:04

Vydíš jak umíš v klidu psát.Já si stále myslím,že makaj tak na 50%.Když je to v novinách tak na 100%.Vždyť jsou to jenom naše názory.
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 25. 11. 2005 14:11, celkem upraveno 2 x.

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 25. 11. 2005 14:09

Vůně benzínu píše:Vydíš jak umíš v klidu psát.Já si stále myslím,že makaj tak na 50%.Když je to v novinách tak na 100%.Vždyť jsou to jenom naše názory.
jo uz to nebudem resit je to kazdyho nazor. :wink:

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 » 25. 11. 2005 15:30

vlada320 píše:
Flery píše:bojuzel bych rek ze sou u policie prave lidi co by nikdy nedelali nic jinyho..ale zase musim rict ze v Plzni dopravaci sou inteligentni policajti ale krajsky to sou z votpustenim kok*ti :arrow:

ja sem na jejich strane a nemam se za co stydet.vy tady pisete ze si neplatite policajty od toho aby vam davali pokuty,kazdej na ne nadava az na par lidi.ale zamyslete se trochu ze kdyby tady policie vubec nebyla tak by clovek nemohl mit radost ani ze svejch deti ze chodej do skoly a ze se dobre ucej protoze by mu je hnedky po tejdnu nekdo na ulici podriz!a neni to snad pravda?kdyby tady vubec nebyly dopravaci tak vsichni jezdej na silnicich jak hovada a clovek by se bal si sednout za volant.proste by tady vsude byl nehoraznej bordel z toho jak by si vsichni delali co chtej.
Vždyť tady je hroznej bordel a každý si dělá co chce. Policie je tady jenom jako další složka toho bordelu a její činitelé se snaží vydělat co nejvíc ze svojí současné pozice, stejně jako každej jinej. Jenom proto že jsou chráněný právním řádem víc než řadový občané a mají být jako Good guys je nebudu respektovat ani poslouchat. Mají jenom jednu výhodu, můžou lépe vyhrožovat než ostatní.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 25. 11. 2005 16:09

Ghost82 píše:
vlada320 píše:

Vždyť tady je hroznej bordel a každý si dělá co chce. Policie je tady jenom jako další složka toho bordelu a její činitelé se snaží vydělat co nejvíc ze svojí současné pozice, stejně jako každej jinej. Jenom proto že jsou chráněný právním řádem víc než řadový občané a mají být jako Good guys je nebudu respektovat ani poslouchat. Mají jenom jednu výhodu, můžou lépe vyhrožovat než ostatní.
neni to pravda. :roll:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 26. 11. 2005 08:57

Jako je fakt ze tu policie bejt musi - ale mela by se chovat jako sluzba pro obcany coz se bohuzel hooooodne moc nedeje.

tady se stejne nikdam nedoberem budou lidi co reknou ne a co reknou jo ale Vlado pokad se na to podivas realne tak uznej ze kdyby tolik chyb delali lidi ve fabrice tak sou bez prace :lol:

policajt de na 12 hodin do prace a pride vetsinou odpocatej, kdyz maj akci sou nasrany a kdyz je nocni snazi se nekam schovat pak splnej svuj limit a daji 10 ubozakum pokutu protoze jim to nekdo naridil..tohle vsechno mam primo od policajtu ja!!! proste delaj to co jim kdo rekne a obcas mi pridou ze sou to ti nejblbejsi lidi kdyz se s nima bavis protoze tam je tak 1/5 uplnjch dementu..

tohle se mi stalo
policistka:tyhle pneumatiky rozhodne na tomhle aute bejt nemuzou...!
ja:proc by nemohli?
policistka:to vidim jak sou siroky tohle z toho sundate!!!
ja:k tomu me tezko donutite..cheche
policistka?hm...tak vam zabavim malej TP a pride te nam to ukazat
ja:tak to si hledejte novy misto....chichi
policistka: no uvidime pro jistozu vam tam napisu este ze mate sjete pneu!!

tohle je uroven bylo to pred cca 4 ma rokama..to je vykon co??

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 26. 11. 2005 11:26

Ty jo to je skoro jak komiks.

Další:
-pane máte sjetou jednu pneumatiku.
--já koupil nový a na tý jedný byl kaz tak jsem to šel reklamovat mám od toho papíry ukážu Vám je.(tu zdravou jsem měl v kufru)
-helejte se nevykladejte nam blbosti date nam 200,-
--a když Vám řeknu kde stojí kradený auto?
-povídejte to nás zajímá.
--(popsal jsem co a jak)
-tak to nám dáte jen 100,- nashle
(i týden poté stála čorka tam kde před tím.....) :(

stalo se dne 20.5.2004

Odpovědět